B brkgone Forumdan Uzaklaştırıldı Katılım 1 Tem 2005 Mesajlar 38 24 Eyl 2005 Konu Yazar #1 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. ARKADAŞLAR SİTEDEKİ HERKESİN MSN ADRESLERİNİ İSTİYORUM.BANA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?
holy_diver Katılım 20 Tem 2005 Mesajlar 284 24 Eyl 2005 #2 teker teker herkezin profiline bakıcan veye gördüklerinden rica ediceksin bi kıyak benimki [email protected]
teker teker herkezin profiline bakıcan veye gördüklerinden rica ediceksin bi kıyak benimki [email protected]
burakara13 Katılım 17 Ağu 2005 Mesajlar 102 25 Eyl 2005 #3 Selam ARKADAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ! Ne yapacaksın bakayım msn adreslerimizi? :silent: Bir yerde uzun bir liste vardı... ben o listede yokkum gerçi... Aman Tanrım! :sunny: Beni neden almamışlar? :silent: :salut: Neyse... Hoşgeldin!!! :rendeer:
Selam ARKADAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ! Ne yapacaksın bakayım msn adreslerimizi? :silent: Bir yerde uzun bir liste vardı... ben o listede yokkum gerçi... Aman Tanrım! :sunny: Beni neden almamışlar? :silent: :salut: Neyse... Hoşgeldin!!! :rendeer: