selam arkadaslar

:queen: slm ben 30 yildir almanyada yasiyorum , almanya dogumluyum yani gurbetciyim yani, size birsey anlatmak istiyorum arkadaslar , ben ´8 senden beri motor sürüyorum 6 senesini ehliyetsiz sürdüm 2 senden beri ehliyetli sürüyorum ve bunu Almanyaya gIBI bir ülkede yaptim hic korkmadim ama basima gecen sene cok kötü bir felakket motorkazasi gecirdim ve 6 ay hastanede yattim arkadaslar , bir düsünsenize ehliyetsizkene kazayi yapmis olsaydim valla nalari dikmisdim yani , kizacasi sakin ehliyetsiz motor bilen sürmeyin bilyiorum bu meret hasatalik ama ne yapcaniz arkadaslr , dikkat ettin neler yapyiorsun sakin hava bilen atmayin arkadaslariniza veya kizlara bilen , cok tehlikeli yani dikkatli sürün demek istyiroum arkadaslar . kaza yaptignizda hastanede cekersiniz acisini yani bunu demek istiyorum arkadalsar yani kizacasi cok dikkat lazim... kendinise iyi bak hoscaklin selamalr tuncay

Anlat bakalim kardes nasil oldu kaza, 6 ay hastanede nasil gecirdin, su an iyi misin, hala biniyor musun motosikletine, kazayi ehliyetsizken yapsaydin neden daha kotu olurdu...

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza hoşgeldin :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. :bounce:
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer:

:bestmt: TUTKU YARATIR.................................................................

geçmiş olsun arkadaşım bundan sonraki motor sürüşlerinin kazasız belasız geçmesini dilerim kendine dikkat et

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun:rendeer: 6 ay hastanede yatıpda hala hevesının kırılmamıs olması çok şaşırtıcı :cat:

Motosiklet kazasız olmaz bu işin bir parçası aslında ama söylediklerinde haklısın !!!
Geçmiş olsun Sana >>>

Moderatör (forrap)
Aileye hoşgeldin...:cat: Kaza baya büyüktü heralde 6 ay yattığına göre.Umarım kalıcı bir hasar bırakmamıştır o kaza sende.

gecmiş olsun kardeşim hoş geldin:rendeer: şimdi bir arkadaşın yanından geliyorum onun arkadaşına 1 hafta önce izmir ikiceşmelikte motora arkadan belediye otobüsü carpmış bahsettiğim arkadaş kaldırım kenarında park halindeki motora yeni oturmuş ceplerinde anahtar ararken oluyor oda boşta bulunduğu için birden arkadan gelen carpmanın şiddeti ile beli kırılmış doktorlar doktorlar ameliyatının riskli olduğunu söylüyorlarmış ne olacak bilmiyoruz:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar