selam arkadaslar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selam arkadaslar ben 6 yildir motor sürüyorum , 2 sene önce ehliyetimi yapmisdim daha önce hep kacak kulandim , ve bunuda almanya gibi bir ülkede yaptim, cünkü dogma büyüme almanyada yasiyorum , inanin cok pismanim aklim olsaydi kacak ehliyetsiz motor sürmesdim , gecen sene cok büyük kaza gecirdim motorlan 180km leylen salanbura yuvarlandim ve 6 ay hastanede yatim komalik bir haldeydim size bir tavsiyem bir düsünsenize ben ehliyetsizkene kaza yapmis olsaydim basima neler gelirdi , yani size bir tavsiyem sakin ehliyetsiz motor bilen sürmeyin veya aileniz istemiyorsa sakin sürmeyin ben 6 ay hastanede cektim nasil bir duygu ve hastalik oldugnu simdi anladim benim kizaradasim vardi 6 sene beraberdik kendisi afrika ülkesinden gelmeydi almanyada tanismisdik ve onu gercekden cok sevyiordum bana kazADAN sonra demisdikine ya ben ya motor , inanirmisiniz ben kizarladasimi secmedim bu nalet motoru sectim ya böyle isde , bu meret herseyi bile biraktiriyor yani , kizarkadasimi bilen biraktirdi bana yani... kizacasi yeni basliyanlar icin birakin bu isleri ben bile birakmaya ugrasiyorum ama olmuyor isde hastalik yani ... dikkat ettin sürerkene sakin hava bilen atmayin yoksa hastanede bulursunuz kendinizi yani ... pompaya bilen gelmeyin yani bazi arkadasalriniz vardir vay önünü kaldiripda süremisin derler sakin denemeyin veya stopper bilen yapmayin adam gibi sürün yani hele TÜRKIYEDE motor sürmek daha zor cünkü yollar cok kötü Dikkat ettin ARKADASLR cok DIKKAT CIK DIKKAT ; ben CEKTIM 6 AY HASTANEDE inanirmisiniz dahada Kazadan belim ayriyor bunu söylüyorum sizlere baska birsey demek istemyiorum ,

kendinise iyi bakin ALLAHA emanet olun , selamlr TUNCAY

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza hoşgeldin :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. :bounce:
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer:

:bestmt: TUTKU YARATIR.................................................................

merhaba tuncay yazdığın konunun belli bölümlerinde dogru düşüncelerin var mesala ehliyetsiz motor kullanmayın,ama yazının başka bölümlerini pek tavsiye etmem şimdi 1000 kişiden biri motorla kaza yapıyor diye neden tüm herkes motor işini bıraksınki,ona bakarsan adam futbol maçının ortasında yıldırım düşmesi sonucu hayatını kaybediyor yani şimdi dünyada futbol oynanmasınmı birde tehlikesiz ne varki yolda yürümenin bile tehlikesi var allah korusun kafana her an bi saksı düşüp yaralabilirsiniz.

selam kardeşim hoş geldin :rendeer: sende vede gecmiş olsun tabiki seninde belirttiğin gibi önlem almalıyız yoksa üzücü kazalar başımıza gelebilir

Motosikleti
Su Motoru
Hoşgeldin. Birşey var arkadaşım ehliyetin olmasa o kazada ölecekmiydin? Hayır. Ehliyet seni sadece belli başlı trafik cezalarından koruyacaktır. Ayrıca "aileniz istemiyorsa sürmeyin" demişsin; bir birey ailesinin dilediği doğrultuda sürekli hareket edecek olusaydı halen Osmanlıyı yaşıyor olurduk. Her bireyin kendi özgür iradesi ve yapmak istediği belli başlı şeyler vardır bundan ne aile ne de başka bir şahsiyet onu alıkoyamaz. Neyse geçmiş olsun her açıdan ...

Uleynnn Allamagneden kardeşimiz gelmiş Ocak ayında sallayan olmamış...Gavur ellerde bir kardeşimize böylemi hoşgeldin diyecektik...Yuh bize...

Hoşgeldin...

Süper Moderatör (BBRR)
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
Bu başlık amacına ulaşmıştır.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar