selam arkadaşlar

Selam motorcu arkadaşlar ben bu camiyaya yeni katıldım, eskiden beri motor tutkusu var bende, otomobilde direksiyon öğretmeniyim ama motorda öğrenci olmak istiyorum yardımcı olacak arkadaşlar yazsın foruma, kawasaki ER 6f i inceledim görünüşü çok güzel tam istediğim tarzda bir cadde motoru sizce yeni başlayan biri için iyimi? bu motor şubatta bayilerde olacakmış birde scooter olarakda suzuki burgman 400 çok güzel sizler ne diyorsunuz?eyvallah.

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
kawasakinin görüntüsü hoş olabilir fakat başlangıç için uygun deil.
hoşgeldin:rendeer:

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza hoşgeldin :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. :bounce:
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer:

:bestmt: TUTKU YARATIR.................................................................

Motor araba gibi değil başlamayı düşündüğün cadde motoru (naked) sınıfı bir alet düzgün bir eğitim alırsan olmaz değil ...
bu konuda ciddi eğitim veren yerler var.... BMW , HONDA, EMOK gibi ...
deneyimli hocalardan (aynı zamanda lisanslı) eğitim alrak bu motorlada başlanabilir...
Ama ben direk biner gazlarım diyosan sana önerim 50 cc honda today den öte gitmez..........

başlangıç için uygun değil gibime geliyor. tabii 1000cc ile başlayanlar da vardır ama genel görüş düşük cc ile başlanması yönünde.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ailemize hoşgeldin hocam.:rendeer: Düşündüğün motosikletlerle (hatta canavarlarla) başlamanı tavsiye etmem.Dediğim gibi onlar birer canavar ve sen henüz canavar yavrularıyla uğraşmamışsın.Yani önce küçük bir motorla başla (125cc-150cc).Onlarda iyice pekişen tecrüben hem hangi motoru alman konusunda sana yardımcı olucaktır,hem de daha iyi bir motosiklet sürücüsü yapacaktır seni.Sevgiler.:rendeer:

Süper Moderatör (BBRR)
Başlangıç cc sini belirleyen faktörler vardır...Kişinin vicut yapısı...Alacağı eğitim...Kullanacağı yol....Ayırdığı bütçe....Gibi çok önemli faktörler belirler bunu...
Şahsi inanışım 250 cc bir sport tan oturuş ve kontrol kolaylığından dolayı 600 cc bir enduro çok daha iyi bir başlangıç olabilir....İlla başlangıç demekte yersiz aynı motor uzun yıllar zevkle kullanılabilir...İş doğru motoru almak.... Satılıklarda görüyoruz 125-250 cc alıp 5000 km yapmadan cc yükseltmek için satan insan dolu...
Konu hakkında bilgili ve lisanslı eğitmenler eşliğinde hayatında hiç motor kullanmamış birinin çok rahat 600 civarı enduro ve chopper kullanabileceği kanaatindeyim......

Motosikleti
Su Motoru
Hoşgeldin. İkiside iyi motosikletler Er-5 e de bakabilirsin ...

selam ve Hoşgeldin bence suzuki burgman sizin için en iyisi dememin sebebide arabada kullanıyomuşsunuz o yüzden burgmanın sürüş keyfi ii aynı araba gibi yani fazla zorlanmassınız yani ii makinadır SUZUKİ bence yani zevkler ve renkler tartışılmaz :bounce:

ARKADASLAR BENDE YENİ MOTOR ALACAĞIM BU YAZ KISMETSE. AMA SCOOTER Mİ YOKSA VİTESLİMİ ALSAM KARARSIZIM. BASLANGIC ICIN HONDA CBR 125 MONDIAL MCT 250 (fİYAT AVANTAJI) SCOOTER OLARAKTA DEALIM HISTORY 125 YADA KANUNI DEER 152 ARASINDA Bİ TERCİH YAPMAK İSTİYORUM NE DERSİNİZ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgelrin..

hoşgeldin.sende valla malın iyisini biliyosun ikiside mükemmel motorlar inşallah birinden birine sahip olursun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar