Selam Arkadaslar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selam ben ankaradan koray, 36 yasindayim.

lise yillarindan beri zaten içimde olan motor sevgisi annemin "eğer böyle birşey yaparsan bi daha kapıdan giremezsin" sözleriyle noktalanmıştı. Gerçi annem ben bateriyi almaya niyetlendiğimde de kapıdan giremezsin demişti ama taksiden davul'un parçalarını indirmeye başladığımda (başından aşağı kaynar sular döküldüğünü söyledi sonradan) pek birşey demedi.

şimdi motor olayım yeniden depreşti nasıl oldu anlamadım, belki de oğlumun "babaaaaaaa motoru gördünmü" demesindenmidir nedir, belkide "artık tonla benzin parası verdim yeter kardeşim" diyerek eşimide ikna etmemden de olabilir. Harala gürele gittik bir ehliyet kursuna yazılık, sürdük ettik ehliyeti aldık.

Bakalım yaza doğru kısmet olurda bi de CBF250 patlatırsak değmeyin keyfimize,

Benim adım hıdır olayım budur diyeceğim ama adımız da hıdır değil :cherry: , herkese kolay gelsin.

Not: Bu arada değerli yazıları ve bilgileri bizimle paylaştığı için DD hocaya ve diğer tüm arkadaşlara da teşekkür ediyorum, bu bilgilerin çok faydası oldu, hatta ehliyet kursunda ders veren hocanın hiçbirşey öğretmediğini dikkate alırsak, DD hocanın taktiklerini aklıma getirip, dönüşlerde filan sırıttığımı görünce hocanın da "işte beniimm öğrencimmm bu" demesi hiç aklımdan çıkmıyor ve bolca gülüyorum.

Bu arada diğer arkadaşlar gibi motordelisi.com ve ikiteker.org'dan da çok faydalandığım için oralarada üye olacağım, bu tanışma metnini oralarda da görürseniz şaşırmayın arkadaşlar.

tekrar herkese kolay gelsin, temiz kazasız, belasız surusler..

Süper Moderatör (BBRR)
:bestmt: Arkadaşım aramıza hoşgeldin :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. :bounce:
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin aramıza baterist abi :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin aramıza
bu arada kararından dolayı tebrikler en kısa zamanda motor üzerinde görmek istiyoruz seni

hoşgeldin aramıza freyr :rendeer:
umarım yaza doğru istediğin motoru alırsın

Hoşgeldin freyr,

İşte böyle tanışma yazılarını seviyorum ! :cat:

Sağolun arkadaşlar çok teşekkürler..
CenkKeskin valla artık bateristlik olayı kalmadı, iş, çoluk çocuk olunca hepsi bir arada yürümüyo zor :)
İnşallah herkes gönlündeki motora çabucak kavuşur.

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hoşgeldin:rendeer:
baget,gidon ve klavye tutabilen ellerin dert görmesin

hoşgeldin, bateriyi niye bıraktın ki? ver hanıma klavye, oğlana da gitar, tamamdır. ben de düzenlemeci olurum, bi de besteci, tamamdır :)

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
ben kablo taşıyıcı olurum abi,konserde işe yararım:queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar