Selam Arkadaslar

Merhabalar aranıza yeni katıldım ama yaklaşık beş aydır siteyi takip ediyorum.Arkadaşlar Seyhan 250C yada Jınlun alacam ikisi arasında kararsızım bana yardımcı olursanız sevinirim.Tavsiyelerinizi ve bilgilerinizi bekliyorum.Yaşasın rüzgara meydan okuyanlar ve sevdaları.

Hoş geldin hocam birde kimsin nerdensin onu bilsek yollarda görüşürmüyüz hesabı yapardık.

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim mesajlarınız için ben bir mekanik tesisat firmasında makina mühendisi olarak çalışıyorum istanbul üsküdarda oturuyorum.Haftaya Cumartesi Yazılı Sınava girecem Kasım 26 gibide A2 ehliyetimi inşallah alacam.Motoruda Mart gibi almayı düşünüyorum yani Marttan sonra yollarda beraber dolaşabiliriz.Şu iş beni ne kadar heyecanlandırıyo anlatamam yoldaki motorsikletlere bakmaktan yanımdaki insanları bıktırmış durumdayım.Ayrıca bana temiz iyi bi jinlun motor bulmamda yardımcı olur musunuz.Sevgiler Saygılar.

Şimdiden hayırLı oLsun dieLim.İnşaLLah önce A2 ni alırsın sonra da JinLun'unu :wiinkk:

Öncelikle hoşgeldin :rendeer: umarım aklından geçen makinaya en kısa sürede kavuşursun sitedeki bir çok marka ile ilgili sayfalar tüm sorularına cevap olacaktır :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
baron 985 'in siyah 250 cc jınlun kısrağını satılığa çıkarmıştı onu gördünmü linki veremiyorum ama satılık forumlarından bakabilirsin makinayı bildiğim için tavsiyede bulunabilirm kardeşim :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar