Ne yani bambu 2 paragraf çevirmiycekmisinale:
En son çeviri yaptığım sayın maGma şahsiyeti bir kedili çakmak hediye etmişti
Hala bekliyorum yemek ısmarlıcak diye:bounce:
En son çeviri yaptığım sayın maGma şahsiyeti bir kedili çakmak hediye etmişti
Hala bekliyorum yemek ısmarlıcak diye:bounce:
O kadarda değil ablam ya ısmarlarız bişeyler emeği karşılıksız bırakırsak hayrını göremeyiz zaten![]()
Oldu öyleyse ben hesap numaramı yazıyorum:mrgreen:
Emrah dur indirme paşam indirme..O kadarda değil ablam ya ısmarlarız bişeyler emeği karşılıksız bırakırsak hayrını göremeyiz zaten![]()
2 paragraf olduğuna eminsen yardımcı olurum, sonradan 20 paragrafa çıkmasın da![]()
İngilizce örtmenim bunun İngilizce adı yok mu..Ya varsa..Peki ya radar tespit cihazını tespit eden cihazları tespit eden bişey varsa![]()
Valla ben bilmem örtmen hanım..Çabuk söle:queen::queen:Vallahi ya bunu hiç düşünmemiştim, bide İngilizce varsa yandık abi :queen:
Valla ben bilmem örtmen hanım..Çabuk söle:queen::queen:
Yoksa ben Emrah'ın hesap numarasını söylim..:queen::queen:
Hoşgeldin..
Arkadaşlar mt nin adı çıkacak, gelen kız üyelere sarkıp kaçırıyolar diye.. :mrgreen:
:mrgreen: Aha işte :queen:
Len sen kaç kere atılacaksın daha ufaklık :queen::queen:
O zaman cezayı hakettin örtmen hanım..:queen:kikikikikikikik:mrgreen::mrgreen:
Aradım taradım bulamadım, karıştırmadığım sözlük kalmadı![]()
:queen::queen::queen:
benim var olmazmı:queen:
O zaman cezayı hakettin örtmen hanım..:queen:
Yasinciğim burda bi öğrenciningeleceğini yönlendirmeye çalışıyoz.Sen dur hele bi..:rendeer:
Hadi şuraya copy-paste yap iki dakkada çevirttirivereyim, kaçarım bak, magazinciler gelir birazdan bıktım bunların dedikodularındanAman abi bırak tam işi hallettik kaçmasın şimdi![]()
Hadi şuraya copy-paste yap iki dakkada çevirttirivereyim, kaçarım bak, magazinciler gelir birazdan bıktım bunların dedikodularından![]()
Tammdır yasinim..Mutlu son..:cat:abi sohbetiniz bittimi :queen:
Hadi şuraya copy-paste yap iki dakkada çevirttirivereyim, kaçarım bak, magazinciler gelir birazdan bıktım bunların dedikodularından
Burcu'cum kusura bakma senin topiği dersaneye çevirdik :mrgreen:
Şimdi değil ki 2. dönemde ingilizce sınavım
Gerçi ben 1 yıl dil bölümünde okumuştum ama bu ingilizce biraz ağır geldi
Mesleki inlizce görüyoruzda![]()
Yuff 2. dönemin sınavı için şimdiden alt yapı hazırlıyo
Hangi mesleğin ingilizcesiymiş bu? Hukuk deme de ne dersen de illet bişey hukuk çevirisi. Türkçesi de öyle ya gerçi :mrgreen: