selam arkadaşlar

arkadaşlar meraba... siteye az önce kayıt oldum... üye olmadan öncede sürekli okurdum:) bi motor almayı düşünüyorum.. daha önce hiç motorum olmadı yani tecrübem yok... herkes scooter almamın daha mantıklı olacağını söylüyo ama ben chopper tarzı bi motor almak istiyorum.. yardımcı olabilirmisiniz ve başlangıç olarak alabileceğim chopper tarzı bi motor war mı?? :)

hoşgeldin arkadaşım
valla birsürü motor var seç beğen al hangisini istiyorsan :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin........................

Hoşgeldin.Öncelikle ehliyet almalısın.Güvenlik ekipmanlarınıda unutma.15-18 kasım'da fuara gidersen uygun malzemeler bulabilirsin.MOtorada en çok 250cc civarında bir makinayla başlamanı tavsiye ederim.Acemi olduğuna göre ikinci el bişey alıp tecrübe kazanman daha mantıklı.Kullanılmış ve nispeten temiz bir Çin malı cruiser işini görecektir.Uygun fiyata bulabilirsin.4-5 ay sonra büyük almak için nasıl olsa satacaksın.

aramıza hoşgeldin arkadaşım.Bencede 250cc ile başla derim eğer chopper istiyorsan başlangıç için ideal olur hemde seni tatmin eder
ama önce korumalarını al sonra motosiklet

Aramıza hoşgeldin Babocan...Başlangıç olarak 250 lik neaz neçoktur..Linkteki makina tam sana göre bi bak istersen........................Cepten ara ,fiyat konusunda anlaşırız...........................Okey..Hayırlı olsun...................Makinamı özliyecem ya.......................................Bana modifiye için bi makina lazım.Satan yok mu arkadaşlar yaw..?
ŞAKA...ŞAKA...:queen::queen:
Sen yinede bi bak..ŞANS...
.
http://www.motosiklet.net/forum/fotograflar/37478-modifiye-ile-yeniden-dogus.html

Aramıza hoşgeldin Babocan...Başlangıç olarak 250 lik neaz neçoktur..Linkteki makina tam sana göre bi bak istersen........................Cepten ara ,fiyat konusunda anlaşırız...........................Okey..Hayırlı olsun...................Makinamı özliyecem ya.......................................Bana modifiye için bi makina lazım.Satan yok mu arkadaşlar yaw..?
ŞAKA...ŞAKA...:queen::queen:
Sen yinede bi bak..ŞANS...
.
http://www.motosiklet.net/forum/fotograflar/37478-modifiye-ile-yeniden-dogus.html

hocam walla eline emeğine sağlık süper!!:cat: o baskı resmide harika bence..:cat:
ama sen onun için çok fazla istersin:) benim ayırabileceğim miktar 2000-3000 ytl civarı ama daha ucuz bulursam süper olur tabi=) bu arada yaşım 19 öğrenciyim.. bi kaç marka tavsiyesi de yaparsanız sevinirim çünkü bilindik markalar dışında motorlar konusunda pek bi bilgim yok...:pale:

arramıza hoşşgeldin düşük cc bi chooper alabilirsin baslangıç için :)

marka farketmez yani diosunuz....

Aslına bakarsan farkeder tabiki ama şimdi elindeki bütçeye uygun markalar aslında pek tavsiye edilmiyor.Ben yinede V2 olan motorların hem titreşim hemde tork konusunda daha avantajlı olduğuna inananlardanım.Bunlar arasında Keeway/süpershadow,Bisan/Lifan,Monero,vs. gibi ayrı markaların aslen aynı olan modeli var.Sahibinden.com'da cruiser/chopper kıstaslarına uygun arama yaparsan bulabilirsin.

Aslına bakarsan farkeder tabiki ama şimdi elindeki bütçeye uygun markalar aslında pek tavsiye edilmiyor.Ben yinede V2 olan motorların hem titreşim hemde tork konusunda daha avantajlı olduğuna inananlardanım.Bunlar arasında Keeway/süpershadow,Bisan/Lifan,Monero,vs. gibi ayrı markaların aslen aynı olan modeli var.Sahibinden.com'da cruiser/chopper kıstaslarına uygun arama yaparsan bulabilirsin.

o zaman ben araştırmaya başlayayım...

biraz araştırdım fiyat konusunda en uygunu jinlun marka motorlar... 1500 ytl den 3000 ytl ye kadar değişiyo... nasıl bir markadır?

Son düzenleme:
kardeşim hoşgeldin.yaş 19 diyorsun,nickin ilgimi çekti,demek içkilerin kralı:cat:
nickler hayat felsefesinide yansıtır derler.aman azar azar...............

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
h.g. dostum aramıza en iyisini yaparsın kanımca choper almakla ama hangısı dersen senın zevkın cok cesıt var vala dıkkat et ama alırken :) hadı sağlıcakla kal bakalım ehlıyetten haber varmı cnm ??

nick yorumu için teşekkürler=)
ehliyetim war..:) ama diğer güvenlik malzemeleri kask eldiven vs. yok.. onlarıda ikinci el bir motor alırken verirler diye tahmin ettiğim için almıyorum... keeway super light 150:cat: nasıl bişeydir? fiyatları uygun gibi geldi 2.el olanların:silent: çin malı falan değil dimi? başlangıç için iyi midir?

hocam walla eline emeğine sağlık süper!!:cat: o baskı resmide harika bence..:cat:
ama sen onun için çok fazla istersin:) benim ayırabileceğim miktar 2000-3000 ytl civarı ama daha ucuz bulursam süper olur tabi=) bu arada yaşım 19 öğrenciyim.. bi kaç marka tavsiyesi de yaparsanız sevinirim çünkü bilindik markalar dışında motorlar konusunda pek bi bilgim yok...:pale:
Babocan konuşur anlaşırız yaw..Öyle O.C.C'nin yaptıkları gibi 80-90 bin dolar felan değil..3 bin hemide yeni nesil lira ...:queen::queen:

Aha inanmasan bi bak..:pr:
.
http://www.sahibinden.com/mutavazi_canavarWQQaXQQ4621712WQQpXQQdisplayitem?

Son düzenleme:
hoşgeldin, nickin hoşuma gitti,

çapırları hiç sevmem ama babocanın modifyeli motoru çok başarılı olmuş,
elinden iş gelen , ustalığı olan adamın makinasıda temizdir,

hoşgeldin, nickin hoşuma gitti,

çapırları hiç sevmem ama babocanın modifyeli motoru çok başarılı olmuş,
elinden iş gelen , ustalığı olan adamın makinasıda temizdir,
Eyvallah PAŞAM...Bi çocuk sevdiği oyuncak eline geçtimi nasıl mutlu oluyosa, bende; makinam tarafınızdan beğenilince mutlu oluyorum..Eyvallah Babocan..:rendeer::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar