Selam Arkadaslar...

Selam Arkadaslar,
Internette dolasirken sitenize rastladim, ve üye olayim dedim.
Almanyadan katiliyorum, 34 Yasindayim, Kullandigim Motor:GSXR 1000 Beraber güzel zaman gecirmeyi umuyorum.

Hamburgdan selamlar

hoşgeldin arkadaşım..nicini sevemedim kamikaze intihar eden savaş pilotu anlamına geliyor yanılmıyorsam..ne işin var bu işlerle yaşamak beraberce güzellikleri paylaşmak varken..tekrar hoş geldin

Hoşgeldin Doğru adrestesin....
Bİrde oralarda gezdiğin yada gezi düzenleyip gezersen motosikletinle fotoğraf çekip bizimle paylaşa bilirsin...:mrgreen:

Hosbulduk Arkadaslar,
Cemal Kardes, KAMIKAZE ismini ben degil Toplum öyle takti bende kendi ismimlen girdim : Bana Kalsa tam Türk usulü KARA MURAT olarak üye olacaktim onu da bir arkadas aldi almanyadaki bir motor sitesinde kullaniyor.
The_Lancet arkadas burada etkinliklerimizden resim Istemis, gecen ay 3. Avrupa Türk Motorcular Festivalini Düzenledik, kendi organize yaptigimiz bu Festivalde Tüm Avrupadan Türk Motorcu arkadaslari bir cati altina getiriyoruz ve üc gün boyunca Eglence Kardeslik, gönül isterdi ki sizler de aramizda olsaydiniz! ama belli mi olur Motorlarla TR ye birdaheki geldigimde insallah Nasip olursa birgün TR den Motorcu arkadaslarla bir Tur düzenleriz.
Yardimci olursaniz paylasmak icin nereye eklicegime birkac resim birakayim...

Ayni zamanda TR cümle leri pek iyi kuramadigim icin kusuruma da bakmazsiniz insallah ama yazarken cok özen gösteriyorum...!

merhabalar......
hoş geldin arkadaşım....
hoş bir site güzel arkadaşların olucak eminim.....:)

Selam Arkadaslar,
Internette dolasirken sitenize rastladim, ve üye olayim dedim.
Almanyadan katiliyorum, 34 Yasindayim, Kullandigim Motor:GSXR 1000 Beraber güzel zaman gecirmeyi umuyorum.

Hamburgdan selamlar
bir "yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum" demedigin kalmış:mrgreen:
Hoşgeldin.Kalıcı olman dilegiyle:rendeer:

Son düzenleme:
resim birakmayi denedim bir türlü nereden yüklendigini bulamadim, yardimci olabilirmisiniz....?

Moderatör
resim birakmayi denedim bir türlü nereden yüklendigini bulamadim, yardimci olabilirmisiniz....?

http://www.imageshack.us/ adresine gir. Orada gozat kismi var.. Tikladiginda resimlerin neredeyse klasoru sec, sonra resmi sec. Resmi sectikten sonra altta host it yazan yere tikla. Tikladiginda sana linkleri verecektir.. Forums yazan kisimdaki linkleri kopyala, yazdigin forum sayfasina yapistir.. Zor degil ama ben anlatamamis olabilirim belki :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar