selam arkadaslar

:rendeer:
merhaba arkadaslar adım ergün sakaryadan katılıyorum

motorsikletim ve ben birer harikayız bizimle tanısmak istermisisniz

hoş bulduk arkadas neerdensin

Son düzenleme:
Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

hoş bulduk arkadaslar vakit buldukca takılmaya calısıyoruz

sanada selamlar cakalaz sakaryayı bilirmisin

Son düzenleme:
arkadaslar hic denklesemiyoruz bu gün bir motorsiklet kazası gördüm olmaz böyle bir sey gercekten ürktüm sizden ricam kullanırken cok dikkatli gidin dört tekerlikliler motorbisikletleri hiç yere sayıyorlar takmıyorlar görmüs olduğum kazanın sebebide bu cok dikatli olun

yageo hoş bulduk
burası gercekten cok hos bi ortam

Son düzenleme:
aramıza hoşgeldin kardeş. Evet bende bunu malesef gorüyorum ve şiddetle kınıyorum. Bizlerde trafikte birer aracız üstelik onların kinden bin kat daha zevkli ne yazık ki türkiyenin insanları bu konuda çok yanlış bi tutum içindeler ben isterdim ki şöle 100 150 motor toplanıp uzun bi süre onlara yol vermemeyi:D nese ben manisadan zafer (ZapcO)

KardeŞ HoŞgeldİn Aramiza Karadenİz Bartindan Slm.buralar Tam Motor Turlari İÇİn YaratilmiŞ Yerler Buralara Yolun DÜŞerse Pİyanİst Fatİh 0 542 254 03 69 Aramiza HoŞgeldİn

hoşgeldin BENDE YENİYİM AMA SANA GÖRE ESKİ OLDUUM İÇİN ARAMIZA HOŞGELDİN DESEM DAHA UYGUN OLUR SANIRIM:):rendeer::)

slm aramiza hosgeldin
bisiy soracagim otobüs sakaryaya giderken adapazarindan geciyormu:queen:

aramıza hoş geldiniz...
tanık olduğunuz kaza ile söyledikleriniz katılıyorum...çoğu araç sürücüsü sanki motorsikletlileri yok sayarak araçlarını kullanıyorlar..Aman diyelim kendimiz kadar karşı tarafında hata yapma ihtimalini göz önünde bulunduralim...

hoşgeldin BENDE YENİYİM AMA SANA GÖRE ESKİ OLDUUM İÇİN ARAMIZA HOŞGELDİN DESEM DAHA UYGUN OLUR SANIRIM:):rendeer::)

hoş bulduk e ozaman sen de hoş geldin

arkadaslar saolun gercek ten hş bulduk burası gercekten cok eğlenceli motorsiklet kardesliği bu olmalı

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar