Selam arkadaşlar, geleceğin dorado sahibi olarak sitenize katıldım...

Selam dostlar,

Uzunca bir süredir misafir sanatçı :)bounce:) olarak sitenizi izliyorum. Bugün bir Dorado 250 almaya karar verdim ve sitenize üye oldum.

Hepinize, kazasız, mutlu yarınlar dilerim.

Sevgi ve selamlarımla,
Akın
:cat:

Son düzenleme:
Hoşgeldin Akın.Dostluklar sıcaktır bizde.Sende bi köşeye ilişiverirsin artık.:rendeer:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
hoşgeldin aramıza,
ama ufak bir öneride bulunmak istiyorum, dorado yu geçen ay 2teker inceledi ve pek iç açıcı şeyler söylemedi hakkında.bence o kadar para vermeyi düşünüyorsan bir kez daha düşün derim...
zaten forumda şimdiye kadar okuduğum mesajlardan benim çıkardığım sonuç da çok farklı değil...
uzun lafın kısası hoşgeldin, seçiminde sitenin sana büyük faydası dokunacağına eminim...

motor almadan önce burda ki modeller kısmında ıstedıgın motor hakkında yapılan yorumları okumanı tavsıye ederım ve tecrubelı arkadasların tavsıyesını dınlemelısın yeni başlıyanlar için cok faydalı .sölenenleri dikkate al derım cunku herhangı bır motor hakkında yorum yapılırken art niyet tasımadan yorumlar yapıo kımse kımsenın motorunu cekememezlık yapıpta karalama cabasında değil kimse satıcıda değil gereksız yere motorunu övmüyor samimiyet oldugu için cok yararlı şeyler öğrenebilirsin.Hosgeldın

Sıcak hoşgeldinlerinize teşekkürler arkadaşlar :)

hoşgeldin aramıza,
ama ufak bir öneride bulunmak istiyorum, dorado yu geçen ay 2teker inceledi ve pek iç açıcı şeyler söylemedi hakkında.bence o kadar para vermeyi düşünüyorsan bir kez daha düşün derim...
zaten forumda şimdiye kadar okuduğum mesajlardan benim çıkardığım sonuç da çok farklı değil...
uzun lafın kısası hoşgeldin, seçiminde sitenin sana büyük faydası dokunacağına eminim...

Selam arkadaşlar,
Öncelikle sıcak "hoşgeldiniz"leriniz için çok teşekkür ederim sizlere.
Luxor, seni dinledim ve Dorado'dan vazgeçtim. Sanırım bugün bir aksaklık olmazsa Mondial 250 alıyorum. Umarım sorun olmayacak bir motordur. Tabi siz daha iyi bilirsiniz.
Hepinize kazasız günler, saygılar,
Akın

Selam arkadaşlar,
Öncelikle sıcak "hoşgeldiniz"leriniz için çok teşekkür ederim sizlere.
Luxor, seni dinledim ve Dorado'dan vazgeçtim. Sanırım bugün bir aksaklık olmazsa Mondial 250 alıyorum. Umarım sorun olmayacak bir motordur. Tabi siz daha iyi bilirsiniz.
Hepinize kazasız günler, saygılar,
Akın

hoşgeldin...alacağın motoru sana söyleyeyim...Honda dylan...yani inşallah alırsın...Mondıden uzak durmanı tavsiye ederim...

öncelikle hoşgeldin akın aramızaaa
ve şimdiden alacağın motor hayırlı olsun
mondiali pek tavsiye etmiyorlar
hondadan şaşma derim
ama tabiiki son karar yine senindir

Bu gün yepyeni bir dünyanın kapılarını araladın yolcu,
burası motorcunun huzura erdiği yerdir, burası motorcuyu her yönden anlayan kendisi gibi insanları cevresinde her an görebileceği yerdir, burası rüyaların gercek oldugu, sınırların kalktığı yerdir, burası aklının bir köşesinde hep olan ama bir türlü adını koyamadıgın yer, evet..
07npphighwaycopyqd8.jpg

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
hocam yazık etme kendine bırak bu sırf görüntü içiboş motorları isimleri mete hanında dedği gibi al honda dylan ı bak keyfine sonra doradolar 250 modiler tozunu yutsunlar parana yazıktır etme eyleme az yakar iyi kaçar sağlamdır yarın yanından bi dandik motor geçerse üzülürsün boşver bak arkadaşta bi zamanlar dorado vardı kırmızısında km saati bukakadar kafadan fazla atan bi motor görmedim herif hala 140 yaptığını sanıyor :D

hoşgeldin kardeş bende ilk motora merak saldığımda dorada düşünmüştüm sebebide hem scooter gibi otomatik vites olması hemde bir çok scootera göre artisitik bir duruşu olmasındandı fakat sonra kursta vitesli motor kullnınca o kadarda zor ve çekinilecek birşey olmadığını gördüm eğer sende aynı sebepten dorado yu sevidysen bence 5 bin ytl ye çok sağlam bir honda alabilirisn gibime geliyor.yinede sen bilrisin tabi gözüne kestirdisysen hiç acıma :)

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
bence en iyisi sen nasıl bir motor almak istediğini, nerelerde kullanmak istediğini ve buna ayıracak kaç paran olduğunu yaz.biz de sana tavsiyede bulunalım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar