SELAM ARKADAŞLAR BURSADAN SELAMLAR

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
SELAM TÜM MOTOSİKLET HASTALARINA BEN BURSADAN HAKAN BURSADA MOTOSİKLETÇİLERİN BİRLİKTE TAKILDIKLARI VEYA SOHBET ORTAMLARININ GEZİ ORTAMLARININ OLDUGU BİR YER YOK MU YAA 2 YILDIR BURDAYIM BİR TÜRLÜ ÖYLE BİR YER GÖREMEDİM.. İLGİLİLERE DUYRULUR.. FORUMLARDA OLACAGIM GÖRÜŞMEK DİLEGİYLE... :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: [/b]

Selamlar bizden aramiza hos geldin. Bende ankarada motorcularin takildiklari bir yer varmi diye merak ediyorum. :)

aramıza hoşgeldin :cat:
forum kurallarına göre büyük harfle yazmak saygısızlık anlamına geliyor bundan sonra dikkat edersen seviniriz :)

chooperturk, hoşgeldin , öyle bir yer olmasa bile bu işi siz başlatabilirsiniz :cat:

dostum merhabalar. hoşgeldin. bende yeniyim. sevgiyle kal. bursayı az çok biliyorum. baba sizin otobüs terminalinde bir atom döner yapılır ahada parmaklarını yersin. ben böyle bir tat görmedim yeminle. 24 saatde tok tutuyor allah çarpsın.bu choper fotoğrafı yokmu canımcım.

Hoş geldin hocam yollarda görüşürüz. Hadi bulun mekanı sonra bizde geliriz.

chooperturk, hoşgeldin aramıza bursadan katılımcıların artması beni sevindiriyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hojgeldın kardesım
:rendeer: :rendeer:

Bursalılar,yakın bi zamanda bi bulusma duzenlıyelim,calısmalara şimdiden baslıyalım :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar