selam arkadaslar bende geldım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selam hos geldin umarım memnun kalırsın sitemizden.bende ilk başlarda öylesine takılırdım ama tutku yarattı.arada bir tatlı atışmalar olsada seviyorum ben bu siteyi.

merhaba eliff aramıza hoşgeldin.............inşallah kalıcı ve topiklerde bol bol gördüğümüz bir üye olursun şimdiden hayırlı olsuuuuuuuuuuuuuuun

ıns.arkadaslar h.buldukk :)

Tamam kalıcı ol hatta sitede fosilleş ama Türkçeye biraz özen göster lütfen...Bazı arkadaşlar kendilerini MSN de sanıyor...Hep bunu bayanlar yapıyor ama...Birde "cezerye" nickli bizim Gülnur var....O senden beter eliff...Kendisi Boğaziçi Matematikde okuyor...Ama yazısına baksan zannedersinki İlkokul 2 terk...:p Yeni sökmüş okuma yazmayı...

ok.pekı daha dıkkatlı yasmaya calıscam alıskanlık ama ya yanıı madur gorun :)..........

Son düzenleme:
hacı dayı ne o artık tanışma topiclerine mi takılıyon :mrgreen:

bu arada hoşgeldin elif

Doni dayı naber...Ağır abilik yapıyom eliffe ama maşallah efendi çıktı...Öyle uyuz kıl bişey değil...saygılı efendi biri...2.kez bulaştım banamısın demedi kanko...:rendeer:

buda eliffe...:rendeer:

Doni dayı naber...Ağır abilik yapıyom eliffe ama maşallah efendi çıktı...Öyle uyuz kıl bişey değil...saygılı efendi biri...2.kez bulaştım banamısın demedi kanko...:rendeer:

buda eliffe...:rendeer:

tesekur ederım bu sıteye saten tatsızlık cıkartmak ıcın yada saygıszlık yapmak ıcın uye olmadım gayet ılımlı bırıımdır ama yeteerkı damarıma basılmasın..:) herkesse h.bulduk umarım tanısma fırsatımısda olurr

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin burası alışkanlık yapar dikkatet

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
elıff hosgeldin, motor sevgin daim olsun.

Super Moderator
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
Bu başlık amacına ulaşmıştır.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: olcan138 **************

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar