Selam arkadaşlar ben ilker

Arkadaşlar benim makineye sisy bar takmak istiyorum hesaplı alacağım bir yer varmı

Geç tanıştın bizlerle bu sene bayağı uzun yol aktiviteleri oldu neyse Ramazan sonu gideriz yine bir yerlere doğru.

eyvallah teşekkürler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:31 PM ----------

ömer selam

ama çorum olsun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:39 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:37 AM ----------

cts günü geliyorsun değilmi ömer

hocam gelirim inşallah. ama benim ev hali belli olmuyor. son ana kadar süpriz olsun. ama siz koordinatları bana gönderin. bakarsın bir kilo leblebi ile çıkar gelirim. hem de en hasından.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:53 PM ----------

benim mesai bitti. mesai kabilesindemim ya. apache ye yetişmeliyim garaja. ben çıkarım haydı hayırlı akşamlar.

program değişti cuma akşamı geçiyoruz karşıya

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:57 PM ----------

Arkadaşlar benim makineye sisy bar takmak istiyorum hesaplı alacağım bir yer varmı

aramakla bulunmaz lakin bulanlar arayanlardır. :) google den bakıver abi bir de feyizoğlunda var birşeyler .

eyvallah ömerim bi bakayım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:20 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:17 AM ----------

bu arada organizasyon cuma günü

cuma günü konuşuruz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:24 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:24 AM ----------

buluşuruz bir yerde beraber gideriz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:25 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:24 AM ----------

cuma akşamı anadolu yakası cadde de olacağız

sts deki eposta adresine bir dosya gönderiyorum. navigasyon cihazının bir faydasını daha göstermek için bir veri. kmz dosyası. direkt google earth dan açacak. bilgisayarında varsa google earth indirdikten sonra çift tıkla. direkt açacaktır. bence sen de edinmelisin bir tane. yaptığın yol sürat vs gibi bilgiler için. hani soruyorlar ya abi bu motor kaç basıyor kaç km gördün falan diye. direkt dosyayı gönderir gösterirsin. :)

sts deki eposta adresine bir dosya gönderiyorum. navigasyon cihazının bir faydasını daha göstermek için bir veri. kmz dosyası. direkt google earth dan açacak. bilgisayarında varsa google earth indirdikten sonra çift tıkla. direkt açacaktır. bence sen de edinmelisin bir tane. yaptığın yol sürat vs gibi bilgiler için. hani soruyorlar ya abi bu motor kaç basıyor kaç km gördün falan diye. direkt dosyayı gönderir gösterirsin. :)

ok. bakayım bende de var navigasyon ama benimki yapıyormu öle şeyler bilmiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar