Selam arka dişler....!!! ;)

Selam arkadişler, çok uzuuuuuun bi süredir takip etmekteydim eh bende bi kayıt olup iki satır karaliyim dedim,hepinize bol muhabbetler, sohbetler diliyorum ilk mesaj olduğundan aklıma fazla bişey gelmiyor sadece meraba işte

Konya'ya girdiysen olay tamamdır :wiinkk:

Senin motosiklette pek bi şıkmış, kaç model o ? 2 kişi rahat binermi ? uzun yolda ne kadar yakar?
En uzun kaç km gittin ?
Hıza gerek yok, hız gereksiz zaten. Yasal olanı yeter

Konya'ya girdiysen olay tamamdır :wiinkk:

Senin motosiklette pek bi şıkmış, kaç model o ? 2 kişi rahat binermi ? uzun yolda ne kadar yakar?
En uzun kaç km gittin ?
Hıza gerek yok, hız gereksiz zaten. Yasal olanı yeter

Valla kardeş bende bi söylemesi ayıptır bi honda vardı kimse duymasın 50 cc,ehil olmayan kişiler tarafından katledildi bende birkaç ay içinde bişey düşünüyom,foto smallest motorbike deyince çıktı google dan çeyrek beygir filandır heralde hehe

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:18 ----------

Sağol ramço abi siteyi çok kullanmayı bilmiyorum ama sizde ufak bi kaza atlatmışsınızdır,hayatımda 1 kere de ben bindiydim tek vitesli eşeğe gidonu sağa sola dönmüyordu geri vites de yoktu, merzifona geziye gittiğimizde hayvan belli bir süre gittikten sonra inip çevirmek ve tekrar binmek gerekiyordu ilk tek ve son tecrübemdir....ama düşmemiştim.... :)

Selam arkadişler, çok uzuuuuuun bi süredir takip etmekteydim eh bende bi kayıt olup iki satır karaliyim dedim,hepinize bol muhabbetler, sohbetler diliyorum ilk mesaj olduğundan aklıma fazla bişey gelmiyor sadece meraba işte

Başlığınız çok orjinal olmuş:cat:::tutkuy::::hosgeldi
ben de yazmasam da sürekli takip ederim burayı.girmediğim gün yoktur.
iyi vakit geçirmeniz dileğiyle

Başlığınız çok orjinal olmuş:cat:::tutkuy::::hosgeldi
ben de yazmasam da sürekli takip ederim burayı.girmediğim gün yoktur.
iyi vakit geçirmeniz dileğiyle

Sağol fusuy, gerçekten site hobim oldu diyebilirim yeni şeyler öğrenebiliyorum,muhabbetlerde güzel oluyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar