birkan emiroğlu Katılım 27 Mar 2006 Mesajlar 11 27 Mar 2006 Konu Yazar #1 konuları uzun zamandır ilgiyle izliyordum. artık üyeyim. umarım yakında kullanıcı olarakta aranızda olacağım. şimdilerde ehliyet aşamasındayım.
konuları uzun zamandır ilgiyle izliyordum. artık üyeyim. umarım yakında kullanıcı olarakta aranızda olacağım. şimdilerde ehliyet aşamasındayım.
dostdark Katılım 23 Ocak 2006 Mesajlar 2,761 27 Mar 2006 #2 :rendeer: Hoşgeldin dostum doğru yerdesin
Barış Şuşut Süper Moderatör (BBRR) Katılım 12 Haz 2005 Mesajlar 8,444 27 Mar 2006 #9 Arkadaşım aramıza hoşgeldin :rendeer: Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. :bounce: Kan grubu listesine yazılmak için :bounce: Bulunduğunuz ilde / ilçede ki motorcularla bağlantı kurmak için :bounce: uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: :bestmt: TUTKU YARATIR.................................................................
Arkadaşım aramıza hoşgeldin :rendeer: Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. :bounce: Kan grubu listesine yazılmak için :bounce: Bulunduğunuz ilde / ilçede ki motorcularla bağlantı kurmak için :bounce: uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: :bestmt: TUTKU YARATIR.................................................................
vlad1462 Katılım 16 Eki 2005 Mesajlar 2,756 Motosikleti cb 125 f- nc 750x dct 27 Mar 2006 #12 hoşgeldin:rendeer: