Ujio Katılım 31 May 2006 Mesajlar 5 31 May 2006 Konu Yazar #1 Herkese merhaba Motorumu yeni aldım ve sonunda aranıza katıldım Ankara'lı kardeşlerimle tanışmak isterim
Herkese merhaba Motorumu yeni aldım ve sonunda aranıza katıldım Ankara'lı kardeşlerimle tanışmak isterim
Ujio Katılım 31 May 2006 Mesajlar 5 31 May 2006 Konu Yazar #3 Hoşbulduk Bu kadar çabuk birisinin yazacağını sanmamıştım teşekkür ederim
UFUK AYDIN Katılım 18 May 2006 Mesajlar 51 31 May 2006 #4 hoş geldin arkadaşım.ALLAH kaza bela vermesin ve motorun hayırlı olsun.
CenkKeskin Forumdan Uzaklaştırıldı Katılım 22 Kas 2005 Mesajlar 1,051 31 May 2006 #6 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. Hoşgeldin !:rendeer:
UFUK AYDIN Katılım 18 May 2006 Mesajlar 51 31 May 2006 #9 Ujio' Alıntı: Hoşbulduk Cenk Ufuk o ben değilim Genişletmek için tıkla ... yanlız foton çok karizmatik tanıştığımıza memnun oldum hadi hayırlı geceler
Ujio' Alıntı: Hoşbulduk Cenk Ufuk o ben değilim Genişletmek için tıkla ... yanlız foton çok karizmatik tanıştığımıza memnun oldum hadi hayırlı geceler
GÖKTAX Katılım 25 May 2006 Mesajlar 950 1 Haz 2006 #13 hoşgeldin. ankara da çoğalıyoruz. umarım trafikte karşılaşırız. 06 AZ 2925
Barış Şuşut Süper Moderatör (BBRR) Katılım 12 Haz 2005 Mesajlar 8,444 1 Haz 2006 #15 Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer: Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete:: Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: :uestion Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2:: ::tutkuy::
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer: Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete:: Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: :uestion Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2:: ::tutkuy::