revit titan tulum hangi kategoride. ben bulamadım??
aslında tulum değil yağmurluk diye geçiyor :cat:
revit titan tulum hangi kategoride. ben bulamadım??
Motosiklet için mi? Yoksa aksesuar için mi? Eğer motor içinse vade farkı var. Ama aksesuar için soruyosanız vade farkımız yok. Geçici bir süre 8 yerine 12 aya kadar vade farkı yapıyoruz, sadece aksesuarda.
prohell 3 lu takıma 12 ay vade farksız world karda yapabiliyormusunuz..???
prohell 3 lu takıma 12 ay vade farksız world karda yapabiliyormusunuz..???
Hakan Bey, bu camdan ben kullanıyorum, fakat cam bence daha koyu siyah olmalı, çünki önden bakıldığında gösterge panelinin ön tarafı, yani içi görünüyor, bu bölgeye bez vs sokulamadığı için temizlenemiyor ve olan toz aynen, cam yeteri kadar koyu siyah olmadığından oldukça kötü görünüyor. Bunu fotoğraftada fark edebiliyorum. Yani ön taraf gösterge tablasının altı, farın hemen üstü açıkça görülmekte. Orjinal kısa cam çok daha koyu ve orjinal camda böyle bi görsel sorun yok. Satımış olduğunuz tur camı ile ilgili imalatçı firmanızla görüşerek bi kaç ton daha koyu siyah olması konusunda istekte bulunursanız çok daha hoş olacaktır. Bilginize.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:50 ----------
Bu takımdan aldım, sadece pantalon için bile alınır. Yalnız mont tam kışlık değil bilgin olsun, mevsimlik. Üşümemek için montun altına sağlam giyinmen gerekiyor. Ama pantalon mükemmel.
Revit Legend Yazlık Mont ...
Selamlar,
bunda fiyat son ne olabilir?
Liste Fiyatı 175 €
MT fiyatı 125 €
bir de bunlar için fiyat isteyeceğim;
İXS Grant Mavsallı Dizlik
İXS Steve Dirseklik
İXS Airmesh II Yazlık Fileli Mont
verdiğiniz fiyatlara taksit yapılabiliyor mu?
Teşekkürler
fotoğrafı halen bekliyorum
cengiz beyden bir dönüş olmadı..
tanışma faslınında yıldızlısı!!!hoşgeldiniz hakan bey![]()