Selam Anesmotor dan Hakan

Selamlar Hakan Bey kask için şeffaf vizör arıyorum siz de var mıdır eğer varsa fiyat alabilir miyim ?

Roof Boxer 2
Tıkla

Şeffaf vizör olacak.(linke 2 defa tıklayınca resim açılıyor):cat:

Hakan bey, motosikletimin (yamaha fz6) yağ değişim zamanı geldi, yağ ve yağ filtresi mevcutsa almak isterim...

Mersin İl Temsilcisi
Ben bu başlığı henüz görüyorum .. bu gün held marka montlarla ilgili başlığı görünce aha dedim bir beleş reklamcı daha hemen başlığı çöpe atıp ismini çizecektim ki bide baktım arkadaş parayı basmış düdüğü hakkı ile öttürüyor (Sponsor firma) .

yani bir rezaletten ucu ucuna döndük :cherry:

Şaka bir yana satış müdürü arkadaş her soruya yanıt vermiş.Hatta kendisi ile alakası olmayan servislik sorulara bile servisden destek alarak cevap yazmış. (metehan yuh diyorum sana satış müdürüne yağ eksilme konusunu sordunya daha sana ne diyim)

Her ne kadar Hakan kardeşimi tanımasamda tebrik ediyorum. Üyeler için (ben dahil) büyük nimet ..

Şimdi gelelim madolyonun diğer kısmına . Hakan bey şu anda sorulan tüm sorulara yanıt veriyor çünki daha yeni hatta çözüm üretmek ona keyif bile veriyo olabilir. ama geçen zaman içinde gereksiz abuk sabuk sorular , memnuniyetsiz müşteriler bu şevki kıracaktır. Bu forumda eski bir yönetici olmam bana işin bu yönünüde öğretti..

İşallah bu şevkin kırılmaz.. Kolay gelsin .

bu arada yöneticilere %80 indirim yapmanda beni ziyadesi ile duygulandırdı :cherry:

iki yöneticinin "şevk"ine hayran kaldım doğrusu... hakancım, şeVk'in kırılmasın :queen: bizde daha çoook yönetici var. her biri %80'den indirimle şevkine ortak olacaklardır. dur ben diğer reklam alan site yöneticilerine de bu haberi vereyim ya da susayım %100 indirimli sus payımı alayım :queen::queen::queen:

( şantaj değil, rekabet :wiinkk: )

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:46 ----------

merhabalar sayın abim dün ufak bir kaza geirmiş bulunuyorumda sizlerden biraz fiyat alabilirmiyim cbr 125 R repsol arka ayak freni ne kadar ayak basdığımız yer birda sağ sinyal

:queen::queen:
ben de biraz fiyat alacaktım hakan bey, birazı kaça?? :queen::queen:

Hakan Bey öncelikle iyi çalışmalar dilerim.Bu tarz bir sorunun olmadığını gördüm ama yinede bir şansınımı denemek istedim.Yaz sonu honda kinetic motorumu sattım.30000 km'den fazla yol yaptım.Bir sonraki motor konusunda bir türlü karar veremiyorum çünkü her kafadan bir ses çıkıyor.cbf 500 acaba nasıl bir seçim olur? yada cbf 600? 600lük motoru kullanamayacağımı söylüyor işin ehilleri.Bence iyi bir sürücüyüm ama....:cherry: az yakıp,parça fiyatları ucuz ve bol olan bana sorun çıkartmayan başka marka ve model tekliflerine de açığım.Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.İyi çalışmalar dilerim....

tercihiniz tercihimdir de birde işin ekonomik boyutu ve eş durumu var:) cbf 500 eğer servisteki ustalarınız tarafından sorunsuz görülüyorsa benim için ideal...yani ne şiş yansın ne de kebap :wiinkk: ilginize teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim...

Mersin İl Temsilcisi
tercihiniz tercihimdir de birde işin ekonomik boyutu ve eş durumu var:) cbf 500 eğer servisteki ustalarınız tarafından sorunsuz görülüyorsa benim için ideal...yani ne şiş yansın ne de kebap :wiinkk: ilginize teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim...

HAYIRDIR YAAA, motoru alınca hep oraya mı gidecen?

iki yöneticinin "şevk"ine hayran kaldım doğrusu... hakancım, şeVk'in kırılmasın :queen: bizde daha çoook yönetici var. her biri %80'den indirimle şevkine ortak olacaklardır. dur ben diğer reklam alan site yöneticilerine de bu haberi vereyim ya da susayım %100 indirimli sus payımı alayım :queen::queen::queen:

( şantaj değil, rekabet :wiinkk: )

Ne %80 indirimmi :cyclopsan
Dur ben su normal uyelikten cıkıp mod olarak yeniden gireyim :bounce:

sanırım unuttunuz:silent:

ÖN CAM

Kappa ka600 granjsız ön cam mt fiyatı 170 TL (tek çekim) 195 TL (12 taksit)

Kappa ka 750 grenajlı ön cam MT fiyatı tek çekim 260 TL // 12 taksitle 295 TL

KORUMA DEMİRİ

kappa kn450 MT fiyatı tek çekim 230 TL // 12 taksitle 250 TL

HAVA FİLTRESİ

Honda CBF500 orjinal 105 TL. ( yedek parçada iskonto yapılmamaktadır)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:00 ----------

Lastik için dunlop / pirelli / metzeller hangisini tercih edersiniz? Ayrıca orjinal ölçümü istersiniz yoksa arka lastik bir ölçü genişmi olsun?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:02 ----------

Selamlar Hakan Bey kask için şeffaf vizör arıyorum siz de var mıdır eğer varsa fiyat alabilir miyim ?

Roof Boxer 2
Tıkla

Şeffaf vizör olacak.(linke 2 defa tıklayınca resim açılıyor):cat:

Bendeki vizörler sadece lazer , shoei , cox marka kasklar içindir. Saygılarımla.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:10 ----------

Hakan bey, motosikletimin (yamaha fz6) yağ değişim zamanı geldi, yağ ve yağ filtresi mevcutsa almak isterim...

Yamaha'nın yağ filtresi mevcut değil
Yağ olarak shell tam sentetik 15/50 (1 litresi) fiyat 25 tl. Kargo ücretsiz.Balaklava hediyeli.

Hakan Bey Selamlar,

Honda 2005 Falcon motorum için çanta demiri arıyorum. Elinizde olmadığının teyidini telefon ile aldım. Daha önce piyasadan yaptırmıştınız. Böyle alternatiflerim, yada yaptırabileceğim bir yer varmıdır? İstanbul - Avrupa yakası.

Saygılar.

Hakan Bey Selamlar,

Honda 2005 Falcon motorum için çanta demiri arıyorum. Elinizde olmadığının teyidini telefon ile aldım. Daha önce piyasadan yaptırmıştınız. Böyle alternatiflerim, yada yaptırabileceğim bir yer varmıdır? İstanbul - Avrupa yakası.

Saygılar.

Maalesef bizim yaptırdığımız kişide artık yapmıyomuş.

usta bir arkadaşımın gsr 600 üne uygun fiyatla kafa siperliği arıyorum...ne önerirsiniz...her çeşit ürün bulunduğunu duydum...

bu arada biz sizle tanıştık galiba şimdi hatırladım...kaç ay önce hatırlamıyorum ama (bu sene içinde yaz ayıydı galiba) teknik bölümden arka tarafa sizin olduğunuz yere geçtiğimde motorları incelemiş yukarıya yanınıza çıkmıştım...o zaman 0 motorların olduğu yerde hemen girişte kız gibi 1000 kmde bir kırmızı 600 rr vardı...vs vs...

teknik bölümdeki arkadaş çok harika bir arkadaş...küçük bir şey danışmıştım çok yoğun olmasına rağmen çok alakalı oldu sağolsun...

usta bir arkadaşımın gsr 600 üne uygun fiyatla kafa siperliği arıyorum...ne önerirsiniz...her çeşit ürün bulunduğunu duydum...

bu arada biz sizle tanıştık galiba şimdi hatırladım...kaç ay önce hatırlamıyorum ama (bu sene içinde yaz ayıydı galiba) teknik bölümden arka tarafa sizin olduğunuz yere geçtiğimde motorları incelemiş yukarıya yanınıza çıkmıştım...o zaman 0 motorların olduğu yerde hemen girişte kız gibi 1000 kmde bir kırmızı 600 rr vardı...vs vs...

teknik bölümdeki arkadaş çok harika bir arkadaş...küçük bir şey danışmıştım çok yoğun olmasına rağmen çok alakalı oldu sağolsun...

Gsr 600 için cam;
Kappa 245N (cam) + a 167 n kappa bağlantı
65 + 35 :100 €
MT özel fiyatı : 89 € (nakit/tekçekim)
95 € (taksitle)

iyi günler Hakan bey, Hyosung gv 250 aquila için ön cam modelleriniz var mıdır? ve bir de koruma demiri fiyatı öğrenmek istiyorum. şimdiden teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar