Selam aleyküm arkadaşlar

Motosikleti
Rks rico 50 cc
Merhaba arkadaşlar bugün birşey fark ettim egzoz gaz verince siyah dumanla birlikte sıvı atıyor peçete tuttum gaz verince siyah ve ıslak etti önceden böyle sorun yoktu sanırım birde bağırmaya başladı konu hakkında bilgi sahibi değilim bu durum normal mi birde 80 motor ibreyi sona dayar mı hız açısından ben mi çok zorladım motoru ustalık bir iş var mı bu durum normal mi böyle yağ gibi geldi bana benzin mi anlamadım sizden ricam başına gelen var mı var ise yardımcı olabilirse sevinirim

Motosikleti
Mondial Grumble
Motorunuz zengin karışımda çalışıyor galiba. İnternetten baktığım kadarıyla da karbüratörlüymüş, karbüratör ayarını kontrol etmenizi öneririm.

Aleyküm selam. Arızayı bilemem ama en azından selam havada kalmasın dedim.

80 cc herhalde 80 motor dediğin , hava soğutmadır o egzozdan su gelmez , uzun süre çalışmadıysa ve garaj gibi biryerdeyse su buharı normaldir , tamamen ısınınca keser , su soğutma ise vede ısınınca bile kesmiyorsa yaz tekrar yorumlayalım ama pek hoşuna gitmeyecektir yazdıklarımız 😬

Motosikleti
Rks rico 50 cc
Motorunuz zengin karışımda çalışıyor galiba. İnternetten baktığım kadarıyla da karbüratörlüymüş, karbüratör ayarını kontrol etmenizi öneririm.
Sanırım haklısın karbüratör elden geçirdim kesti o hatayı çalışması bağırması düzeldi şimdilik ama yeni karbüratör gözüküyor gibi teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

80 cc herhalde 80 motor dediğin , hava soğutmadır o egzozdan su gelmez , uzun süre çalışmadıysa ve garaj gibi biryerdeyse su buharı normaldir , tamamen ısınınca keser , su soğutma ise vede ısınınca bile kesmiyorsa yaz tekrar yorumlayalım ama pek hoşuna gitmeyecektir yazdıklarımız 😬
Şuan karbüratör elden geçirdim düzeldi gibi bağırıyor du kesti yine de bir yeni karbüratör almak lazım gibi olabilir kul yapsı bir yerde hata veriyor işte

Motosikleti
Mondial Grumble
Sanırım haklısın karbüratör elden geçirdim kesti o hatayı çalışması bağırması düzeldi şimdilik ama yeni karbüratör gözüküyor gibi teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şuan karbüratör elden geçirdim düzeldi gibi bağırıyor du kesti yine de bir yeni karbüratör almak lazım gibi olabilir kul yapsı bir yerde hata veriyor işte
Rica ederim kolay gelsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar