Selaaaaaaammmm

Bu Site Hakkinda Bana Bilgi Verecek Kimseeee Yok Muu......

daha açık yazsan ne hakkında bilgi istiyosun:silent:

hoşgeldin

Super Moderator
Aramıza hoşgeldin...:rendeer:
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.

Ayrıca ne konuda yardım istediğini söylersen eminim yardım edecek bir sürü kişi çıkacaktır.

Bu site MÖ 580 yılında Çin Hükümdarı MotorChan Kan tarafından kuruldu. Sağ tarafa baktığınızda antik Çin mimarisinden örnekler olan Mondial, Kanuni ve Keeway'den örnekler görebilirsiniz.

Sol tarafımızda ise dönemin zenginleri tarafından yaptırılan Cagiva, Triumph ve Ducati'den eserler karşılamakta bizi...

Akşam akşam zıçtırmayın başlığınıza :queen: (yani içine ettiğim başlığın o anlamda :cherry: )

slm apacee hoşgeldin biraz okursan forumu ne işe yaradığını çözersin

Prometheus' Alıntı:
Bu site MÖ 580 yılında Çin Hükümdarı MotorChan Kan tarafından kuruldu. Sağ tarafa baktığınızda antik Çin mimarisinden örnekler olan Mondial, Kanuni ve Keeway'den örnekler görebilirsiniz.

Sol tarafımızda ise dönemin zenginleri tarafından yaptırılan Cagiva, Triumph ve Ducati'den eserler karşılamakta bizi...

Akşam akşam zıçtırmayın başlığınıza :queen: (yani içine ettiğim başlığın o anlamda :cherry: )

:queen: :queen: :queen: bundan daha iyi bilgi kimse veremez al sana bilgi:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
APACHEE hoş geldin kardeşim, bu sitede yazılanlar sakın gücüne gitmesin, burda herkes çok mutlu, espirili, .... .... sakın eyvah deyip kaçma, bende izmirdenim, toplantılarımıza katıl, gezilerimize gel... .. :rendeer:

ayrıca slm dedikten sonra kendini tanıtman daha yerinde olurdu... eğer bir sorun varsa hemen yaz, buradaki arkadaşlar bilgilerini senlen paylaşırlar dime dostlar :bounce:

APACHEE' Alıntı:
Bu Site Hakkinda Bana Bilgi Verecek Kimseeee Yok Muu......

öncelikle aramıza hoş geldin :rendeer: motosiklet üzerine bir forum sitesi açık açık belli ne gibi bir bilgi istiyorsun bu sitedeki herkes tek bir vücut halinde zaten her türlü soruna cevap gelir merak etme :cat:

Prometheus' Alıntı:

:) :) :cherry:

arkadaşlar ben bu siteye daha yeni üye oldum selamlar..

annemi bir türlü motor almaya ikna edemedim bana ne olur yardımcı olun

CaBRioLeT' Alıntı:
ben emin değilim MÖ 581 değilmiydi o
aslında sen mö.581 biliyosun ama gerçek ne biliyomusun ÖÖ.580
sen şimdi ÖÖ ne onuda bilmiyosundur.:)

ÖÖ(öğleden önce) yani ÖÖ olunca 580 oluyor sonra olsaydı ÖS.581 olacaktı :))

Hoşgeldiiiiiiiiiiiin.

Arkadaşlar belirtmeyi unutmuşlar, sitenin üst kısmındaki mavi bar 16. hükümdan Kanuni RegalRaptor tarafından Ducatioğulları ve Apriliagiller boylarının saldırılarından korunmak amacıyla yaptırılmış, barın yapımında bir milyon motosikletli çalışmıştır. Uzaydan görünen tek motosiklet eseri bu bardır.

hepsi sallıo sen inanma onlara burası kenandogulu fan clup :mrgreen: :mrgreen:
onunla ilgili herşei burdan ((benden :cherry: )) öğrenebilirsin :cat:
hooşgelldiinnnnnn :rendeer: :rendeer:

isminden anlamamışın,açıklamalardan anlarmısın bilmem, ben anlamadım.Anlayanlar anlamayanlara anlatsın.:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar