hayırlı olsun
not: iki dk aramayla bulunuyor
madem tekstile soyundunuz, küçük bir tavsiyede bulunayım,
standart sas tec gibi korumalar için nasılsa cepleri yaptınız, ürünlerin korumasız versiyonlarını da satarsanız, alanlar için maliyet düşer, örneğin benim her kotumda zaten var korumalarö bir tane de korumasız alıp diğer korumaları takıp kullabilirim diye düşünüyorum.
not2: pantalonlarda aramid kumaş nerelerde kullanıldı, sitenizde bahsedip resim vb koyarsanız daha iyi olur.
Hayırlı olsun.
Bir Tavsiye; ilk işiniz telefonda konuşmayı bilen, karşındakinin derdini anlayabilecek kapasitede bir eleman bulmak olsun. İşin yarısını halletmiş olursunuz.
Hayirli ugurlu olsun, Allah utandirmasin.Siteye bir goz attim ilk olarak kasklara, bilmedigim bir markaya denk geldim baktim sharp testleri de var fiyatta abarti degil.Bu urunlerin dikkat cekecegine inaniyorum.Eger siparis ustune ( Siparis suresi ve diger aldigim yerlerden fiyatı az da olsa daha uygunsa ) Suan bir musteri kazandin bilePm atiyorum
Hayırlı olsun.
Ben bir sorun olacağını sanmıyorum. Herkes motosohbette reklam yaparken, sizin yeni açtığınız dükkanınızın en azından adını ve adresini öğrenmek hakkımız. Merak ettik![]()
Firmayı bulma konusunda atikliğiniz için teşekkür ederim. Korumasız satışlar elbette mevcut, haklısınız ekstra bir ilan olarak websiteye düşeceğim en kısa zamanda.
Elimizde profesyonel bir görsel olması lazımdı onuda ekleyeyim en kısa sürede. Sözlü olarak sürtünme bölgelerinin tamamında var diyebilirim. Kalça, diz korumalardaki dikiş bölgeleri, popo bölgesi. 270 gr civarında oldukça zengin miktarda kullandık. Heryerde de kullanılabilir ancak bunu deneyimleyen insanlar bilirki kevlar sıcak havalarda giyilmez hale geliyor temas noktalarında.
Fiyat performans ürünleri tercih ederseniz bende yakında müşteriniz olurum. Yüksek fiyatlarla ekipman alamam, ama beni de koruyacak ve yıllarca dayanacak ekipman tercih edecem.
Başarılar dilerim hayırlı olsun
tamam en kısa zamanda dükkana uğrayalım da siftah atalım o zaman,
tekrar hayırlı olsun, Allah utandırmasın
Hayırlı olsun, umarım her şey dilediğiniz gibi gider.
web sayfasını ve adres bilgilerini özelden paylaşırsanız sevinirim.