Sekman kaçağı çatırtı yapar mı ?

Cenkito f1 motoru örneğiyle daha anlaşılır izah etmişsin durumu .

Bu arada unutulmaması gereken Karbürasyon ve Ateşleme zamanlamasının doğru hesaplanması gerekir.
Ben jargon a biraz yabancıyım Hanzo Power hangi tip motorlar acaba.?

Kullanmakta olduğum Apachi XZ250RM, Hanzo power isim bubası ben deniz oluyorum.

Bu çatırtı dediğim şeyin ve motorun üflemesinin Euro3 geri dönüşüm saçmalığının motorun içine egzoz gazı kaçırmasından kaynaklandığını buldum sonunda, Silindir kapağının üzerindeki dış kapağa diş açıp cıvata sıkmıştım geri dönüşümü tıkamak için, üst kapakdaki delik ve silindir kapağındaki çıkıntının içiçe geçtiğindeki sızdırmazlığı kaybolmuş motorun içine gaz kaçırıyomuş, egzoz gazı, çiğ benzin falan ne bulursa. Sıktığım cıvatayı açtım, biraz da sıvı conta sürdüm araya, şimdi iyi oldu gibi. Egzoz biraz patırdıyor ama hoş :) şimdilik böyle dursun. Silindir alt piyano O-ring'i de yanmış kavrulmuş yağ kaçırıyodu muhtemelen egzoz gazlarının etkisi olmuştur değiştirdim O-ring'i. Şu anda hiç yağ kaçağı kalmadı motorda.

Şu cinliyi bizim memleketimiz kada zengin eden başka ülke yok,binmeyin şunlara.

Şu cinliyi bizim memleketimiz kada zengin eden başka ülke yok,binmeyin şunlara.
2250 liraya aldım 3 senedir biniyorum. O paraya Iphone alamıyosun adamlar disk frenli 150cc motor veriyor o paraya. Japon malı olarak 60-70 bin km yapmış alt motor orjinalliği bozulalı yıllar olmuş motorlar var anca bu paraya. Şu anda da konuda adı geçen çinli motorumla bi AVM'ye geldim otoparkta duruyo ben yemekteyim. Japon malı olsa bırakıp gidemezdim çalarlardı çinli olduğundan yüzüne bakan yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar