Şekil şükül kask arıyorum

Dediğinizle kendiniz çelişiyorsunuz konfor ayrı koruyuculuk ayrı. Sharp sonuçları da koruyuculuk sonuçlarını verdiğine göre gayet yüksek puan alan daha koruyucu anlamına gelir.
Bir kask niye sürüşü engellesin , stres yaptırsın

Kafa şeklinize uygun olmayan bir kask öyle noktalara baskı yapar ki nevriniz döner.

Dediğinizle kendiniz çelişiyorsunuz konfor ayrı koruyuculuk ayrı. Sharp sonuçları da koruyuculuk sonuçlarını verdiğine göre gayet yüksek puan alan daha koruyucu anlamına gelir.
Bir kask niye sürüşü engellesin , stres yaptırsın

Konfor ayrı koruyuculuk ayrı olabilir lakin eğer konfor konusunda çok kötü olursa(hava alıp serinlemez, fazla ağır olur) stres yaptırıp kazaya sebebiyet verebilir. O zaman pek ayrı konular olmaz:)
Yani sadece sharpa bakıp aldanmamak lazım.
Hem konfor ne kadar yüksek olursa sürüş keyfiniz de o derecw artabilir. Tabi bu dediklerim muhtemelen uzun yolda daha çok etkili olacaktır.

Diğer arkadaşların dediği sebepler de önemli tabii ki. Görüş alanı, kafanıza uygunluğu.

Maalesef kask konusunda cıbılduckı değil sharp testlerini kriter olarak alıyorum. 300 liraya 2000 liralık kasktan daha koruyucu kasklar var.

"Daha koruyucu" ama neyi koruyucu? Sadece kendini koruyor olabilir :)
Örnek vermek gerekirse: https://youtu.be/rnBrV4XukHc?t=517
Diğer pahalı olan kasklara göre sondaki metal kask 5 kat!!! daha koruyucu!!! Ama kazadan sonra beyin nakli yaptırmanız gerekiyor. :(

Kaza yaptıktan sonra isterse kask 5'e ayrılsın, önemli olan darbeyi emip beni hayatta tutması. Bu kasklara uygulanan testler de mükemmel değil, çok eleştiri var. Sharp testlerini dikkata almak lazım ama bir yandan mantığınızı da dinleyin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Üstat siz benim ilk mesajda söylediğim kaskı gördünüz mü? Ben o predator tarzı kasktan bahsetmiyorum zaten. Benim şekil kasktan kastım boyası üzerinde ki diş stickerları vs. Stickerın boyanın ne güvenlik zaafiyeti olacak?
Gördüm. Görüntüsü ile piyasada kendine yer edinmeye çalışan bir kask olduğu belli.

motorisk.net platformunda kask incelemeleri var. Ürün görsellerinde neredeyse her modelin görseli var. Bence HJC ve AGV kasklarının tasarımları inanılmaz güzel. Bakmanı öneririm.

Kask seçerken sharp tamamen tek başına yeterli değil. Avrupa standartlarında olması gerekiyor ve bu da ECE sertifikası. Her neyse, şekilli şukullu kask diyorsan da iconun kaskları da çok şekilli şukullu.

Kask seçerken sharp tamamen tek başına yeterli değil. Avrupa standartlarında olması gerekiyor ve bu da ECE sertifikası. Her neyse, şekilli şukullu kask diyorsan da iconun kaskları da çok şekilli şukullu.

Sharp ingiliz pazarında satılan kaskları test ediyor. Yani zaten test ettikleri kasklar Ece testini geçmiş oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar