- Konu Yazar
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-cok-acil-ihtiyactan-144797904/detay/
İlanda ki motora gözüm çarptı.. Keşke dedim ocak ayında olsaydıkda naktim hazır olsaydı kaçırmasaydım şu yavruyu. Yapılacak herşeyi yapmış umarım 1 ay daha satılmaz
.... Başlıkla ne alaka diceksiniz . Tekerleri rossonun kalın tekeri demiş fakat mesaj attım ebatını söylemedi satıcı arkadaş googleye rosso kalın tekerler yaz çıkar dedi . Onu biliyoz da
ebat nedir 160 dır gibime gelıyor ki ninjanın standart lastik ebatı arka için 130 .. Ama işte şekil adamı beklentıye sokuyor. Aldıgım zaman buyuk olasılık böyle tekerleri değişmemiş motor arlısam.. 160 lık teker dusunucem . Fakat standartın dısına cok cıkmıs olcaz sıkıntısını nasıl öderiz acaba bunun ... Benzin yakımı . kalkışlarda ki hantallık dan daha önemlı şeyler gıbı mesela . Virajlarda ki motorun denge bozumu kazaya yol acımı vs gibi ? Yorum yaparsanız sevırım dostlar ozellıkle bu konuda bılgılı 600 lük kullanıcılar veyatta 250 lık bu tarz makınelere böyle lastik kullanan arkadaslar :cat:
İlanda ki motora gözüm çarptı.. Keşke dedim ocak ayında olsaydıkda naktim hazır olsaydı kaçırmasaydım şu yavruyu. Yapılacak herşeyi yapmış umarım 1 ay daha satılmaz