şehitlerimizi anma etkinliği 2007 foto. slayt

deserados ellerine agzına yüregine saglık ölen arkadaşımız için olan törene gelemedim ama sehitlerimiz için olanına geldim iyiki de gelmişim içim huzurlu seninle de tanıstık sen unutmuşsundur video için çok saol hepimizin birlik içinde olması çok güzel

deserados ellerine agzına yüregine saglık ölen arkadaşımız için olan törene gelemedim ama sehitlerimiz için olanına geldim iyiki de gelmişim içim huzurlu seninle de tanıstık sen unutmuşsundur video için çok saol hepimizin birlik içinde olması çok güzel
teşekkür ederim muhteşem bir beraberlik içindeydik:cat:sizi hatırlayamadım özür ama inşallah tanışmak umuduyla.....

Desperadost gerçekten çok güzel olmuş senın sesınlede birleşince ortaya çıkan bu harıka slayt gösterisi için tekrar teşekkürler

Emeği ve katkısı olan bütün arkadaşlara teşekkür ederim.Terör denen şu katliamlara duyarsız olmadığımızı şehitlerimizi bizlerde yaşattığımızı göstermiş olduk

teşekkür ederim güzel dileklerinize!
umarım'dilerim birgün acılar biter' hepimizin temennisi bu zaten' sevgilerimle....

fotoğraflarda çok güzel
ama özellikle şarkının sözleri çok hoşuma gitti ilk kez dinledim
dinlerkende kamberhan erhan gelip geçti gözlerimin önünden....
sözler tıkanıyor bazen ..
yinede şarkıda çok güzel ifade etmişsin
ellerine sağlık

bütün kaybettiğimiz canlarımızın resimleri bende' hep bakıp üzülürüm,düşünürüm az önce gene hasan için yazdım bu sayfaya geldim gene gözlerim doldu! çok üzgünüm' ama başarmalıyım sadece başarmalıyım' ne olur bana destek olun' başarmalıyım biliyorum genç kardeşlerim beni dinleyecek dikkat'siz oto sürücüleri beni dikkate alacak' çünkü hazırım şarkımla' kişiliğimle'samimi sevgimle hazırım ..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ellerine sağlık ogün güzel bir çalışma,emeklerin için teşekkürler.

orada olmayı cok ısterdım..katılan tum motorcu abılerıme kardeslerıme ellerınıze yüregınıze saglık dıyorum paylasım ıcın de ayrıca cok tesekkur ederım ellerınıze saglık:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eline sağlık güzel olmuş

tanrinin_kirbacı57 , ismin berke mi yoksa ?? :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar