oy ugruna ülke nerelere geldi.
allah sonumzu hayır etsin.
allah sonumzu hayır etsin.
Noktalı yerleri doldururdum ama Barış abiye kurban ol
hitler denen denen faşist bile sizin gibi ağzından salyalar akarak "hepsiğni gebertin şehir şehir katledin" diye cümle kullanmamıştır
hiç bir mazeret sivilleri öldürün halkı katledin sözlerini mazur gösteremez
Benim gözümde pkk lı teröristen hiç bir farkın yok inkar etsende devletçi dursanda
Fikirlerinle tam bir teröristsin
altına imzamı atarımSivil tanımı nedir sizin için? Üzerinde üniforma olanlar resmi olmayanlar sivil mi?
Elinde silah olup canıma, aileme, malıma, milletime ve vatanımın bütünlüğüne kast eden kimse sivil değildir.
PKK teröristleri için kandırılmış genç edebiyatı yapacaksanız, ezilmiş halk safsatalarını öne sürecekseniz, edebiyle çalışıp ekmeğini kazanan milyonlarca kürt kardeşimi kimse kandıramadı da, o sütü bozuklar mı kandırıldı sadece.
Her terör başlığında aynı terane, kimse kürtlerin kökü kazınsın demiyor, PKK itleri ölsün gebersin diyor. Siz neden bu kadar ırkçılık yapıyorsunuz onu anlamıyoruz biz?
Ha diyelim ki öldürmesinler, hepsi hapislerde cezasını çeksin, ona da eyvallah. Siz renginizi belli edin de, ak kara belli olsun, çözemedik forum olarak.
Benim yazdıklarımı eşeleyip teşeleyip bişeyler çıkarıyorsun. Art niyet sezinledim sanki. Eğerki art niyet yoksa başka bişeymi var? Tamam empati kuralım. Sempatimiz olsun.![]()
Daha fazla ne diyebilirim kiempati kuralım. Sempatimiz olsun.![]()
ülkeyi bölmeyi mi konuşacaksın? o zaman Türkçe konuşsan da zararlısın. kardeşliği mi konuşacaksın? istersen ugandaca konuş
üstüne laf mı var bunun?
.
Her terör başlığında aynı terane, kimse kürtlerin kökü kazınsın demiyor, PKK itleri ölsün gebersin diyor. Siz neden bu kadar ırkçılık yapıyorsunuz onu anlamıyoruz biz?
Ha diyelim ki öldürmesinler, hepsi hapislerde cezasını çeksin, ona da eyvallah. Siz renginizi belli edin de, ak kara belli olsun, çözemedik forum olarak.
boşbakanın oğlu benim sağımda solumda arkamda olmazsa savaşa hiç birşeye gitmem... başta ailem olmak üzere çevremdeki kimseyi de göndermem...aha şuanda oldugu gibi oturdugum yerden izlerim...Öneri nedir ne yapalım ? Elimizden geleni bu oyumuzu gereğince kullanırız vergimizi veririz askere gideriz ee sonuç ?
Ben görevimi fazlasıyla yaparken devlet ne yapıyor ?
Askerimi yok bu ülkenin 600.000 hazır asker var bu ülkede yetmedimi 1.300.000 askerlik çağındaki genç var.
Yaşım 20 kalkın gelin desinler gitmez isem şu satırları yazmak nasip olmasın.
erdal sarızeybek' in yeni bir videosunu izledim az önce
1 saat 20 dakika
bu akşam televizyonu, dizilerinizi, yarışma programlarınız bir kenara bırakın ve bunu izleyin
önce düşmanını tanırsan onunla nasıl mücadele edeceğini de bilirsin
http://www.youtube.com/watch?v=9vDIlm-ocyQ&feature=player_embedded