Şehit Motosikletli Polis Metehan Şahbaz (22)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Su anda bir aslanı uğurluyorlar.İş güç yüzünden yanında olamadık ama kalbimiz seninle.Mekanın cennet ruhun şad olsun.Hepimizin ortak hareket edebileceği bir vakitte örneğin bir pazar günü.Dün dile getirdiğimiz tepkilerden birini yerine getirmeliyiz.

Allahtan Rahmet,kederlİ Aİlesİne BaŞsaĞliĞi Dİlİyorum..sen Rahat Ol HemŞerİm...cezalarini Elbet Bulacaklar..

Allah rahmet eylesin. çok genç yaşta hayata veda etmek...
Allah ailesine sabırlar versin

Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum.elbet bi gün bu vatan hainlerinin sonu gelecektir sen rahat uyu şehidim

Allah tan rahmet yakınlarına sabır diliyorum

Şehidimize cenabı haktan rahmet ailesine ve yakınlarına sabrı-cemil niyaz ederiz.

Moderatör (forrap)
Allah rahmet eylesin,yakınlarına sabır versin...Çok gençmiş gerçekten:pale:Mekanı cennet olsun...

allahtan rahmet yakınlarına sabır diliyorum:pale:

allahtan rahmet yakınlarına sabır diliyorum:pale:

Son düzenleme:
Allah yattığı yerde utandırmasın, rahmetini ondan esirgemesin ve kalanlara dayanma gücü versin.
:salut:

şehidi biraz önce son yolculuğuna uğurladık.saat 14'te uçakla Adana'ya gidecek cenazesi..Önde yunuslar arkasında şahinler ve en arkada motosikletli arkadaşlarımız vatan caddesinden e-5'e çıkarak Atatürk Havalimanı'na kadar yüzlerce motosikletli uğurladı.E-5'in kenarında vatandaşlarımız da saygı duruşunda bulunduğunu gördüm.korteje motoruyla veya orada olmadan yüreğiyle katılan polis arkadaşlarımızıa destek veren herkese teşekkürler.Allah rahmet eylesin şehidimize..

ABZAH' Alıntı:
şehidi biraz önce son yolculuğuna uğurladık.saat 14'te uçakla Adana'ya gidecek cenazesi..Önde yunuslar arkasında şahinler ve en arkada motosikletli arkadaşlarımız vatan caddesinden e-5'e çıkarak Atatürk Havalimanı'na kadar yüzlerce motosikletli uğurladı.E-5'in kenarında vatandaşlarımız da saygı duruşunda bulunduğunu gördüm.korteje motoruyla veya orada olmadan yüreğiyle katılan polis arkadaşlarımızıa destek veren herkese teşekkürler.Allah rahmet eylesin şehidimize..
Ayagınıza yureginize sağlık.Allah rahmet eylesin.

ABZAH' Alıntı:

Siz orada tüm motosikletlileri temsil ettiniz.
Teşekkürler.

Allah rahmet eylesin...Gerçekten genç yaşta sadece görevini ifa etmeye çalışırken böyle birşeye maruz kalması hepimizi derinden üzdü.Malesef bu olay ilk değil ama umarım son olur.Çünkü onlar sadece bizler için hergün yüzlerce kez ölümle burun buruna geliyorlar...

Allah rahmet eylesin, şehadetini kabul etsin.
Geride kalanlara sabır versin.

Allah rahmet eylesin

gazetede evlenmek üzere olduğu yazıyor. çok üzüldüm ya. çokta gençmiş :salut:

Allah şehadetini mübarek etsin,kederli ailesine sabır ve metanet ihsan etsin.Darısı başıma.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar