Ben orda yanına alması gerekenleri yazdım zaten bir miktar diye para belirttim o yoksa çıkmaz zaten yola. Ki 500 tl civarı nakliyeye vermektense 140 tl civarına o yolu yapabilir.kardeşim kastettiğim apaçilik değil. ben aynı yolu giderken başıma bir şey gelse cebimden 1000 lira çıkartıp çekicidir, acil nakliye aracıdır bişeydir halledebilirim ama aynı şeyi sen yapamayabilirsin kusura bakma ben senin iyiliğin için diyorum. Üstteki arkadaşın gazına gelme, kendisi de 16-17 yaşında bir çocuk.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:43 ----------
Ben orda yanına alması gerekenleri yazdım zaten bir miktar diye para belirttim o yoksa çıkmaz zaten yola. Ki 500 tl civarı nakliyeye vermektense 140 tl civarına o yolu yapabilir.
Nakliyeye para verebilecek durumu varsa çekici vb. için de durumu vardır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:45 ----------
Henüz 1000 km tecrübem varken Tekirdağdan Bursaya gitmiştim. Hava soğutmalı ve 125likti motor. Hem de kilit İstanbul trafiğinden geçerek gitmiştim.
Uzun yol daha sıkıntısız bana göre, şehir içi daha büyük risk motor ile. Yol yapmayı seviyorsan bırak havayı suyu 50liği 100lüğü bisiklet ile bile tura çıkarsın. Yeter ki kuralına göre sür ve ayık ol, tehlikenin gelebileceği noktaları sezmeye çalış.
Adam çıkar çin 125lik hava soğutmalı kazık gibi seleli motorla tapagaz tek marş 500 km yol yapmaya kalkar. Ondan sonra yok motor şişti kıçım ağrıdı halsiz düştüm. Varınca 2 gün uyudum vs.
Yanına su ve her zaman tüketebildiğin yiyeceklerden al.
100 km.de bir mola ver.
Sele rahatsızsa minder vs ile destekle.
Rüzgar yemeyi sevmiyorsan uzun siperlik kullan.
Motorunun limitlerini bil ona göre sür.
Ekipmanın tam olsun.
Kulaklık ile müzik dinle.
Yolda bir hamle yapacakken tereddütte kalıyorsan o hamleyi yapma.
Aynen size katılıyorum.