Şehirlerarası Kullanımda Başlangıç Motoru

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yakıt ve sağlamlık ön plandaysa kuryeci mantığıyla hareket edeceksin. CBF 150- ybr 125 - tvs apachi. ybr çekiş yönünden sıkıntılı ancak sakin ve sağlam ,çok az yakan, konforlu bir motor.(Hacmine göre) CBF biraz daha sert ama performansı nibeten daha iyi. Apachi özellikle yeni modeli çok güzel. 600 lük makinalara gidersen yakıttan sıkıntı olur. scooter da bilmiyorum , yorum yapamayacağım. Bajaj a güvenmiyorum.Pulsar veya discovery en çok üretilen motor olması bile bana yeterli gelmiyor. Belki arkasında kanuni olmasındandır.ne alırsan al ,hız yapma dikkatli sür. lastiğin frenin hep iyi olsun . gerisi çok önemli değil.

S
15k km meselesi sadece arkadaşlıkların samimiyeti ve benim her defasında motor istememle alakalı bi durum ama yakıtlarını doldurmadan hiç iade etmezdim sağolsunlar :) 300k araç tecrübesini yalnızca trafik tecrübemi belirtmek için söylemiştim. Cbr500 den ziyade tecrübem az olduğu için cbr250 r düşünmüştüm ama bahsi geçen yol koşullarına ne derece uygun olur ? Aslında gönlümde yatan cbr250r ama ah yollar güzel olsaydı keşke. Sanırım bi sezon inazumayla vakit geçiricez :)

Cbr250r dediğin yollara göre zor, ben cbr la çilingoza gitmiştim ertesi gün motoru servise gmtürdüm ön far gevşemiş arka fren lambasıda takılı kalmıştı :)))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar