Şehirler arası motosiklet taşıyan otobüs firmaları

Merhaba abilerim kardeşlerim :king:

ankaraya gitmem gerekiyor şehirler arası motosiklet taşıyan otobüs firmaları var mı ? bütün otobüs firmalarını aradım fakat bisiklet taşınır en fazla motosiklet yasak diyorlar.bunun çözümü var mıdır hangi yolu izlemeliyim yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim :rendeer:

Super Moderator
Ulkemizde yasaklar cok uygulayan yok :) biz de isimize geldigi gibi davranmayi seven bir millet olarak bundan faydalaniyoruz.

3-4 ay once Rizeden buraya R6 getirdim, yolda jandarma durdurdu otobusu kontrol ettiler motoru gorunce beni cagirdilar, ruhsati gosterdim, depo bos oldugunu belirttik.. Bir sikinti olmadi. Deposu bos oldugu surece bir tehlike arz etmez.

Son düzenleme:
bende oyle dedim depoyu bosaltiriz dedim ama yasak diyorlar.nasil halledicem otogara gidip muavin ile falan mi gorusmem gerekiyor :silent:

Muavin ya da bankodaki adam anlamaz o işlerden ya da uğraşmak istemez kardeş sen destek birim amirlerini ara. Yani 444 lü numaralardan ulaşıp genel merkeze sor bence.

Dostum git otogara dandik firmalara git sor. Ordaki kasiyerlere falan degil ama ordaki yetkililere. Ben 2 kez taşıdım.

soforle konuşsam olur mu ? yokmudur bu yolun mantikli anlatisi ya :silent:

Super Moderator
Bu işin çözüm tarafı çağrı merkezi / ya da bankodaki bilet görevlisi değil, tamamen şoför ve yaveri muavindir. Cünkü motosiklet için aldıkları parayı kendi hesaplarına aldıkları kanısındayım, tabi bu sadece düşünce(Ortada bir günah var ise üzerime almak istemem)

Dostum git otogara dandik firmalara git sor. Ordaki kasiyerlere falan degil ama ordaki yetkililere. Ben 2 kez taşıdım.

ben en iyisi otogara gidip akdeniz veya diger dandik firmalara sorayim:cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:05 ----------

Bu işin çözüm tarafı çağrı merkezi / ya da bankodaki bilet görevlisi değil, tamamen şoför ve yaveri muavindir. Cünkü motosiklet için aldıkları parayı kendi hesaplarına aldıkları kanısındayım, tabi bu sadece düşünce(Ortada bir günah var ise üzerime almak istemem)

bir arkadasima sordum oda oyle dedi.otogarda yukleme islemini yapmiyorlar ve otogardan biraz uzaklasinca otobusun bulundugu yere gidip yukleme islemi yapiliyor dedi ve parayi cebe atiyorlarmis.

Super Moderator
ben en iyisi otogara gidip akdeniz veya diger dandik firmalara sorayim:cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:05 ----------

bir arkadasima sordum oda oyle dedi.otogarda yukleme islemini yapmiyorlar ve otogardan biraz uzaklasinca otobusun bulundugu yere gidip yukleme islemi yapiliyor dedi ve parayi cebe atiyorlarmis.

Direktifi aldın işte, yapacağın iş belli :)

bayram üstü olmaz malesef ama bayramdan sonra sinek avlarlar gidip şoförle konuş ben maraş-adıyaman arası 20 tl ye getirmiştim :D

Otobüsü yolda yakala alırlar parayı şirkete değil cebe indiriyorlar mesela otogardan sonraki ışıklarda durdurabilirsin :)

trevego otobüsle giden sanırım ısparta petrol seyahat var. göbek ata ata 100tl motora alıp taşırlar da... antalya bursa arası geçen hafta geldim şahane tatlı yol binip git bence. hele burdurdan kütahyaya kadar yollar bomboş yayla gibi öyle tatlı yol görmedim zevkle gidersin...

Ben 1 ay once ankaradan antalyaya ısparta turizm ile getirdim motorumi bi sorun isterseniz 120 lira falan verdim

Cok tesekkur ederim degerli yorumlariniz icin:rendeer: akdeniz firmasiyla 75 tl ye anlastik:thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar