Bu adamin derdi ne, coluk cocuk yasli cikar demiyor, ego tatmininden baska birsey degil
video hızlandırılmış , bendemi hızlandırsam videolarımı ne 10 km yerine 100 km hızla gidiyormuşum gibi izle hesabı :cherry:
Arkadaşım niye b.k atma geregi duyuyorsun? Adam çekmiş koymuş.. Video hızlandırılmış olsa yanda yürüyen yayalar koşuyor olurduvideo hızlandırılmış , bendemi hızlandırsam videolarımı ne 10 km yerine 100 km hızla gidiyormuşum gibi izle hesabı :cherry:
Fz6 fazer kullanıyorum ne hararet yapıyor ne aradan geçmek sorun oluyor. Hele ki xj6 diversion alınırsa onun genişliği daha az, aradan daha da rahat geçer. 600 cc bakımlı bi motosiklet, racing hariç zırt pırt fan açmaz ve manevra vs sıkıntın olmaz. Bilakis vitesler uzun olduğu için otomatik vites gibi tek bi viteste yürür gidersin ikinci viteste
Sehir icinde kisa mesafelerde Fz6 cok gereksiz bence. Fz6'ya bindiginizde en az 20-30km yapmaniz lazim bana gore, 3-5km gibi kisa mesafelerde ya da yogun trafikte kullanilacaksa 250cc cok daha rahat ve kullanisli oluyor.
Başlıktaki gibi 600cc bir motosiklet şehir içinde düşük hızla gitmek isteyeceğimiz için sorun yaşatır mı? :silent:
Abi bu nasıl bir sürüş şeklidir. Hayran kaldım. Ustalıkmı apaçilikmi yoksa bu bir usta apaçilikmi çözemedim. Şansmı tecrübemi sürekli bir kaygı yaşadım kendi kendime. Abi hem bu kadar iyi sürüp, hem de şehir içinde böyle hızlı gidiyorsun peki niye hiç ekipman yok. Tamamını izleyemedim kalbim yetmedi çok fenalar çok.
Arkadaşım git piste ne yapacaksan yap. Bu videoda, tamam bir arabaya ya da yayaya çarpmamıştır. Ancak böyle riskli sürüş sonrası kesin bir yerde hata yaptı veya yapacak. Ya da başkasının hatasında bu riskler gerçekleşecek. Motosiklet zevktir. Motosiklet hayat tarzıdır. Tamam ama bu resmen "hem kendi hayatımı hemde başkalarının hayatını hiçe sayıyorum" demektir. Sonrasında da dışarıda "her motorcu bir apaçidir" imajı yıkmak için uğraşıp duralım. Ben kendi adıma adrenalin açığımı telafi etmek için başka hobiler yapıyorum.
Ünlü türk düşünürü Cem Yılmaz'ın da dediği gibi; "Sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz"....