Şehir içinde 1 ayda yaptığınız total km

İlk motorumla 1 ayda istanbul içinde 3000 kmyi devirdim sanırım bu baya bi fazla 😄 bir kez bakıma girdi 4-5 kez zincir yağlandı 2 kezde yıkandı o kadar
Ayrıca tecrübeli kişilerden ekstra yapmam gereken bakımlar varsa önerilere açığız.

Kurye olmayıp da şehir içi bir ayda 3000 km yapabilmek bence muazzam bir skor. 299'cu kardeşimiz kurye değilse helal, kuryeyse vurup öldürelim, nefessiz kalana kadar tokatlayalım.
Benimkinin yarısı çevre yolunda geçti , kurye arkadaşlar tamamı şehir içinde günde 150-200 km yapıyorlar ,
Allah kolaylık vede sabır versin kolay iş değil 😒

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Benimkinin yarısı çevre yolunda geçti , kurye arkadaşlar tamamı şehir içinde günde 150-200 km yapıyorlar ,
Allah kolaylık vede sabır versin kolay iş değil 😒
Sen zaten değişik bir insansın, ben seni belli bir kategoriye oturtamıyorum. Lakin şu paten işlerini bırak, yakışmaz sana, ayıptır :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Şehir içinde kim günde 100 km yapar ki ? Amaç ney ?.. Kurye ya da iş için değilse imkansız..
Yeni motorsa hevesdir belki ama heves geçicidir.. Belli zamandan sonra ızdırap olur motor sevdası şehir içinde..

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Şehir içinde kim günde 100 km yapar ki ? Amaç ney ?.. Kurye ya da iş için değilse imkansız..
Yeni motorsa hevesdir belki ama heves geçicidir.. Belli zamandan sonra ızdırap olur motor sevdası şehir içinde..
İstanbul'da yaşıyorken pandemi öncesi işe gidişim 55km, dönüş de 55km, toplam 110km yolum vardı, metrobüsten artık bıkıp da xmax almıştım. Sonra pandemi geldi evden çıkmaz olduk falan işe gidip gelme olayı kaldı.

Bak iyi hatırlattın, neredeyse bir yıl olacak, işyerine gidip bi görüneyim kış gelip yağmurlar başlamadan, 170km yol, sabah 8'de çıksam 10'da varsam yeter, akşam 5e kadar ofiste goygoy yaparım, akşam da eve dönerim bir gün geçer böyle.

Motosikleti
Forza 250
Bir ay boyunca hastane işleri için hemen her gün Esenyurt-Pendik arasında gidip gelmiştim. Ama km hesabı yapmamıştım. Ne kadar olmuştum bilmiyorum ama bayağı bir olmuştur herhalde.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hatta bir gün hiç unutmam Esenyurt-Pendik-Esenyurt-Bağcılar-Kadıköy-Esenyurt-Bağcılar-Kadıköy-Esenyurt yapmıştım. Sıralama tam olarak böyle. Gece boyu kıçım acımıştı. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar