- Konu Yazar
Uzun bir aradan sonra tekrar bir soruyla giriş yapıyorum
Yaklaşık 2 yıldır rs200 kullanıyorum. Başlangıç motoru olarak almıştım ama artık hem sesi hem performansı yetersiz geliyor. 1-2 aydır yamaha r7 ve cbr 650r baktım ama hem fahiş fiyatlar hem 0 sorunu nedeniyle beklemeye geçmiştim ki biraz araştırınca şehir içi daha rahat edebileceğim iki model buldum. Yamaha xj6 diversion f ve Honda cbr 650f. Tabii üretimleri durduğu için 2. ellere bakıyorum. Yine 2015-16 modellere şu an 0 650r fiyatı isteyenlerle dolu olduğu için daha düşük bütçeli olanlara bakıyorum.
1- Sizce bu ikisinden hangisini alayım? Ya da başka öneriniz var mı?
2- Düşük km neredeyse yok. Çoğu da hasar kayıtlı. Sizce 50-60 bin km ve hasar kayıtlı araçlar alınır mı?
3- Kısmetse evlilik düşünüyorum bu nedenle benim için satış önemli. Bu motorlar satılır mı? Yoksa son sahibi ben mi olurum ?
(Yardım edenler en kısa zamanda dilediği motora kavuşur umarım. Etmeyenler de kavuşur inşallah. Herkes istediği motora kavuşsun
1- Sizce bu ikisinden hangisini alayım? Ya da başka öneriniz var mı?
2- Düşük km neredeyse yok. Çoğu da hasar kayıtlı. Sizce 50-60 bin km ve hasar kayıtlı araçlar alınır mı?
3- Kısmetse evlilik düşünüyorum bu nedenle benim için satış önemli. Bu motorlar satılır mı? Yoksa son sahibi ben mi olurum ?
(Yardım edenler en kısa zamanda dilediği motora kavuşur umarım. Etmeyenler de kavuşur inşallah. Herkes istediği motora kavuşsun