Şehir dışından motor alırsam nasıl getiricem YARDIM

Arkadaşlar şehir dışından motor alırsam nasıl getirebilirim ben Hatay/iskenderunda oturuyorum çevre illerden olursa sorun olmazda İstanbul,ankara,antalya vs bi ilden motosiklet alırsam nasıl getirebilirim :silent:

Sürerek getirmemek hariciii:pale:

otobusun bagajına koyupta getiren bir arkadaş forumda vardı otobus kalkmadan önce gidip yükleme yapmıslar bir yolcu parası motor için vermiş birazda mavinleri görmüştü problem çıkmamıstı :p

alacagın motora baglı? otobğslerin altına alıyorlar. ek ücret karsılıgı

1-Kamyoneti olan bir arkadaşın varsa, anlaşırsınız, 3 aşağı 5 yukarı bir miktar para verip motoru getirirsiniz.
(Kamyoneti olan arkadaşın yoksa, hemen bir tane tedarik et:))

2-Bulunduğun yerde kamyoncular kooperatifi varsa, onlarla anlaş, motor alacağın yere dolu giden bir kamyon boş gelecek olursa, motoru çok ucuza getirirler.

3-Sizin oralarda meşhur bir laf vardır:"Ya herro ya merro"

Sen de bu lafı söylersin, gidip motoru alırsın, çıkarsın yola, kamyonlara dur çekersin, mutlaka boş bir kamyon çıkar karşına.

Bakalım kawasaki er5 veya suziki gs500e düşünüyorum babamdan bi 2.000 lira daha kopartırsam bu makinalardan alıcam ama 2.000 lira daha alamazsam nisan-mayıs arasa 250 twister kesin twisteri adanadan buldum ama :queen: o sorun olmicak :bounce:

bu arada ben hyo gt250r ı trakyadan izmire otobusun altında getirdim 100 ytl ..

bu arada ben hyo gt250r ı trakyadan izmire otobusun altında getirdim 100 ytl ..

ben de istanbul'dan sıfır hyo gt250r alıyorum önümüzdeki hafta kısmet olursa ; otobüse sığıyor mu rahat ? yolda hırpalanır mı acaba tavsiye eder misin? bir de bagaja yüklemek zor oldu mu kaç kişi hallettiniz merak ettim..:silent:

ben de istanbul'dan sıfır hyo gt250r alıyorum önümüzdeki hafta kısmet olursa ; otobüse sığıyor mu rahat ? yolda hırpalanır mı acaba tavsiye eder misin? bir de bagaja yüklemek zor oldu mu kaç kişi hallettiniz merak ettim..:silent:

bende bu soruların cevabını istiyorum vasco cevap bekliyoruz :cherry:

4 kişi hallettik 2 önden 2 arkadan.

hiç bişi olmadı altına 2 battaniye attım.

yan yatırdım.

403 mercedeslere dik sığıyor ama..
benım sansıma otobüs scanemi neydi.. yan yatırdım..

sen sıfır alıyorsan neden adrese teslim almıyorsun yada bağlı bulunduğun bayiye getirsinler neden ugrasıyorsun ki ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
KARDEŞ en mantıklısı erhan abinin dediği otobüs yöntemi . fakat 0 alacaksan yine erhan abinin dediği gibi ya eve göndert yada bağlı olduğun bayiliğe gelsin.

yan yatırdım.

sen sıfır alıyorsan neden adrese teslim almıyorsun yada bağlı bulunduğun bayiye getirsinler neden ugrasıyorsun ki ?

zam geldi biliyorsun, ben eski fiyattan buldum bayinin elinde kalanlardan...

yan yatırdım.

Sıfır almış olsam zaten hiç uğraşmamda sıfırlarınada gücüm yetmez zaten :queen:

Ama yan yatırınca sinyal felan kırılmadımı ya :silent:

istanbuldan ER-5 al hataya kadar ben getiririm aha söz veriyom:cherry:

Ee sonra dönüşte nolucak ben bırakırım artık geri :queen:

bu havlarada biraz zor ben ramazan bayramından ö nce aldım istanbuldan motoru bursaya kadar bir problem yoktu bursadan burdura kadar yağmurda sürdüm bayağı bi zevkli oldu tavsiye ederim süre süre gelmeni

otobüsün bagajına koyacaksın.. yada kamyoncuyla anlaşıp kamyonla getireceksin.... yada ücret vereceksin bi motorcu alıp getirecek...

Sıfır almış olsam zaten hiç uğraşmamda sıfırlarınada gücüm yetmez zaten :queen:

Ama yan yatırınca sinyal felan kırılmadımı ya :silent:

Ee sonra dönüşte nolucak ben bırakırım artık geri :queen:

dönüşte otobüsle gelirim masraflar senden:cherry::cherry: bu sayede Er-5 e binmiş olurum:):)

bu havlarada biraz zor ben ramazan bayramından ö nce aldım istanbuldan motoru bursaya kadar bir problem yoktu bursadan burdura kadar yağmurda sürdüm bayağı bi zevkli oldu tavsiye ederim süre süre gelmeni

süre süre gelmek güzel olur ama temmuz 4 te ehliyet sınavına giricem şu anda ehliyetim yok zaten motoruda alim ehliyet alana kadar dükkanın içinde bekliyecek :pale:

dönüşte otobüsle gelirim masraflar senden:cherry::cherry: bu sayede Er-5 e binmiş olurum:):)

Bak hem er-5 e biniceksin hem üstüne ben paramı vericem :p:p gel anlaşalım motoru sen getir ben sana iskenderunda dolaştırim 3-4 gün bedavaya tatil yapmış ol sonrada kalk git :p :queen::queen:

süre süre gelmek güzel olur ama temmuz 4 te ehliyet sınavına giricem şu anda ehliyetim yok zaten motoruda alim ehliyet alana kadar dükkanın içinde bekliyecek :pale:

Bak hem er-5 e biniceksin hem üstüne ben paramı vericem :p:p gel anlaşalım motoru sen getir ben sana iskenderunda dolaştırim 3-4 gün bedavaya tatil yapmış ol sonrada kalk git :p :queen::queen:

öyle zamanim olsa anlaşirdik ama malesef:pale::pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar