seger motosiklet

ben gördüm bi alışveriş merkezinde sergilenirken ,güzel bi görüntüsü var.ama ne kadar kalitelidir onu bilemicem.çin malı pek güven vermedi bana

bu motordan yiğenim almış bizim eve bırakmış nasıl bi motor kullan arkadaşlar varsa biraz bilgi verebilir mi acaba kerata anahtarı bırakmamış ki bi test edeyim :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar dikkatinizi çekmek istiyorum Seger SG125-16 modelinin jantları ile elektrikli bisikletlerin janti aynı :p
kucuk_e1bfb45cfe0dc7075ca08bb7efab203b37.jpg

8a82da9c3f61060de33eb073e4a76f8e.jpg

alternatif parça bol yani:)

ne bulaşmayın ben 125 lik var 3 te 100 göroyor 110 kg ile motorda titremede yok saglamlıgıda ii sismiyor bence al derim aga

Merhaba arkadaşlar..Motor alacağım Kuba 125 12 hd düşünüyordum.Bugün İnternette Seger 125-3 ve 125-16 yı görünce kafam karıştı.Seger motor kullanan arkadaşlar yakıt,vibrasyon,çekiş konularında cevap yazabilirlermi.teşekkürler.not:sakın ybr ve cbf diye kimse yazmasın aynı şeyi yüzlerce defa okumak can sıkıyor.

kim bilir o km'ye gelene kadar ne tamiratlar ne ceremeler cektirmistir sahibine. cigerini bilirim bu cinlilerin.

Aynı aynı aynı.. hepsi aynı. ha kanuni ,ha mondial ,ha seger hiç farkı yok hepimiz kardeşiz:)

Seger Bursa'da Sanayi Bölgesinde büyük bir fabrika kiralamıştı. Eski işyerimin fotoğraflarını çekmek için fotoğrafçıyla, o binanın tepesine çıkmıştım ve sonra da müdürlerinden fabrikayı gezdirmesini rica ettim. Adamlar Çin'den hazır motor getiriyorlar bazı motorlarda montajsız geliyor , orada birleştiriyorlardı. İyi bir montaj bantları vardı bir kaç da test makinesi. Ne yazık ki şu an fabrika başka bir firmaya satıldı , SEGER başka bir yere taşındı mı kapandı mı açıkçası bilmiyorum ama eğer devam ediyorlarsa , ve illa Çin'li motor seçilecekse sizinle muhattap olacak bir fabrikanın olması , ne olduğu belirsiz firmaların ithal ettiği motorlardan almaya, daha iyi bir alternatif olur kanaatindeyim.

bn bi bunu bilirim japon motor bellidir çin belli çin motorların hepsi neredeyse aynı ama japon ipneleri farklı farklı şeyler yapıyo 10 numara şeyler çıkartıyo ama parasıda iyi en iyisi şahin alın gezin xD:)

Arkadaşlar seger 125-3 modeli var bende kısace özetliyeyim aklınızda soru kalmasın
-taş çatlasa 130 falan yapıyo onu da geçiyo ama 80 den sonrası risk
-titreşimden gtnüz uyuşuyor 60 ı geçtikten sonra titreşime inanamazsınız yok böyle bişey
-kavrama balatası 10 para etmez
-vitesleri zor geçiyor bazen geçmiyor düşme tehlikesi ile karşı karşıya kalıyorsunuz sap gibi
-vites kolu o kadar sert ki sol ayağımdaki kızarıklık bu motoru aldım alası geçimiyor geçmezde
-yakıtta cimri zaten tek tutunacak dalı bu :)
-cantları esniyor ön maşa esniyor (sağa sola) iki kişi bindiğiniz zaman denge mahvoluyor
-vibrasyonu fazla olan motor fazla dayanmaz bunun için motorcu olmaya gerek yok biraz mantık yeterli
-1300 tl ye aldım görünüşüne aldandım halen sıfır gbi duruyor yakışıklı da kerata
-lastiklerin öyle heybetli durduğuna aldanmayın tam bir çin malı .Kızaklayıp düşmeniz an meselesi yol tutuşu berbat.
-------------------------------
Ama gel gelelim bu motor alınmaz kardeşim bana sorarsanız 1300 tl ye bisiklet alın sürüş keyfine inanamazsınız sağlık yönündende rahatlarsınız
motor alacaksanız yamaha honda ve suzuki den vazgeçmeyin çinliler cazip geliyor ama
inanınki berbatlar o kaliteye o fiyat ta fazla kesinlikle
---bu seger 125-3 ün özellikle vibrasyonu çok fazla demedi demeyin sonra adamı basur eder-- :D

konuyu hortlatmış gıbı olmayım ama, motor artık uretılmıyor zaten, ama Seger fırması zaten otomobıller ıcın havalı, elektromanyatık korna ureten buyuk bır fırma, yan iş olarak motor uretmıs zamanında ve yedek parça desteği verıyor ben kaportaları yenıledım gecen hafta, bursada termınal yolunda fıat fabrıkasının karsısında ılgılenmede ıyı. motorda vıbrasyon var en kotu osellıgıde bu zaten ancak motor 1 senedır bende ve 3. sahibiyim, 2009 model. 2 defa motorunda arıza oldu 1.si sibop yaktım oda toprakta badanaj cektırırken, 2.si kross parkurunda dustugumde sağ kartel alttan delındı yag akıtıyodu yamadı tamırcı ve o kadar devırlı ve o kadar delı kullanmama ragmen hala sapa sağlam ve gorenler, cbr mı bu dıyolar arka tarafı hafıf kaldırdımda bıde sakal olunca :) bırde yol tutusu cok ıyı vıraj tekerlegı var benım motorumda yolu cok ıyı tutuyor kayma ımkansız 2 kişi biras dengesıslık oluyor ama bu paraya bence cok kalıtelı bır motor, ve elımde ybr olsaydı bunun kadar dayanmsdı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar