seeellaamm...

tweety81, o gün tophanede sana egzosunla ve çantalarınla ilgili soru soranlardan biri bendim :cat: :cat: :cat:

hoşgeldin tweety81. Oh beee sonunda sitede bi motordaş buldum :flower: Koskoca sitede benim motordan kullanan bi kişi daha yoktu. :salut: Motorundan da memnunmuşsun, bende çok memnunum :cat: . neyse tekrar hoşgeldin, görüşmek üzere :king: :king: :king:

colakoglu şimdi anlaşıldı :cat: ne yaptın çanta olayını hallettin mi aramamışsın sanırım kart vermiştim sana ....! nasıl gidiyor keyifler görüşmek üzere :thumleft:

bu arada yavuz merhaba ewet güzel tesadüf memnun olmana sevindim geçen gün bir arkdşma daha aldık bizim motordan yakında 3 lenip daha da çoğalıcaz :thumleft: görüşmek üzere hoşçakal :wiinkk:

çanta ihtiyacı olan ben değildim. gv250'si olan yavuzk2004 idi. kartı da yavuzk2004'e verdin. :cat:

colakoglu pardon ufak bir karışıklık olmuş kusura bakma :cat:
holy_diver teşekkürler :thumleft:

kazasız sürüşler :wiinkk:

Kobayashi' Alıntı:
arkadaşlar yarın caddebostana bekliyoruuuzzz...başlıklara bakınnn..

bakıyorum, ratingi bol diye bu topic'e reklam vermişsin... :mrgreen:
bu da bir ilk, iyi düşünce !
:cat:

ledo, dostum yeni katılan üyemiz twety bayan olunca e haliyle ratingler tavan yapmış... :queen: :queen:

tnagas teşekkürler :cat:
kobayashi bilgin için teşekkür ederim forumuna msj bıraktım :salut:
hem geç haberim oldu hemde avrupa yakasında ikamet ettiğim için gelebilmem çok zor inşallah bir daha ki sefere :wiinkk:
ledo ve federal arkdşlr neden bu kadar durumu abartıyorsunuz anlamıyorum iyi niyet neden bu kadar ön yargıya dönüştü :farao: :silent:

herkeze kazasız sürüşler :rendeer:

tweety81,
kobayashi nin gezi davetini buraya yazması hoşuma gitti ve espri yapıyordum... zaten bende bayan olman ile ilgili ima yok. :rendeer:
hangimiz ön yargılı :silent: :mrgreen:
yine de yanlış anlamana sebep oldu isem özür dilerim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoş geldin civciv kardeşim :rendeer: kusura bakma topiğini geç farketmişim
kazasız belasız sürüşler dilerim
calimero9kf.gif

patatessogan teşekkür ederim.. umarım..gönlüne göre olur :cat:

ledo kusura bakma sende 2 msj altalta o şekilde olunca :cyclopsani:
ben senden özür dilerim ve mesajın içinde teşekkür ederim açıklama yapmayabilirdin de..! sağolasın :cat:

e_erdun kusura bakıcak birşey yok.. teşekkür ederim olsun gördünde mesajsız geçmedin ya..

hepimize kazasız bol sürüşler...

:thumleft: :thumleft: :thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar