Sebnem Ferah süper bir sesi olan ve duygusunu şarkılarına yansıtabilen çok iyi bir sanatçı bence. Bütün albümleri mp3 olarak bende de mevcut. Bu arada Tabii ki Özlem Tekin de ayrı bir gözdemdir.. İkisi de eski volvox üyeleridir. Zamanında bir arada idiler ancak şu anda ikisi de başarılı iki şarkıcı oldular. Bu arada Özlem Tekin'in kuzeni benim ilkokul arkadaşım
Ayrıca eklemek isterim ki Özlem'in yukarıdaki resimdeki ayakları fazla erkeksi ve bence zerafet ayaktan başlar..
Şebnem Ferah'ı Üniversite yıllarımda canlı dinleme şansım olmuştu şenliklerde.. Gerçekten çok başarılı bir şarkıcı ve müzisyen olduğunu görmüştüm. Zaten volvox grubunda iken yanlış hatırlamıyor isem Şebnem gitarda ve Özlem'de klavyede idi.. İkisi de şu anda Türkiye'nin kazancıdır bence..
Ama vokal olarak Sertab'ı tek geçerim onu da belirtmek isterim. ..
Bu arada Tuğba yenge, Kenan'ı canlı dinleme fırsatım oldu. Süper bir sahnesi ve süper bir seyirci iletişimi var. Aynı gece Teoman da çıkmıştı ama Kenan Doğulu'nun sahne hakimiyetinin yarısına sahip değildi. Kenan Doğulu da gerçekten sağlam bir müzisyendir bence