Seat Leon İzmir 2016 ( 1,2 Tsi )

Bu arada hayırlı olsun.
Ne kadar bu aletin piyasası, motor gücü, yakıt, bagaj vs..
Gerçi daha 86 km demişsiniz ama bilginiz vardır yinede.

Bu arada hayırlı olsun.
Ne kadar bu aletin piyasası, motor gücü, yakıt, bagaj vs..
Gerçi daha 86 km demişsiniz ama bilginiz vardır yinede.

Aynen sürüş dinamikleri hakkında bilgi veremem ama

1,2 Tsi Motor

Manuel Şanzuman

110 Bg

Sstyle Paket adında geçiyor. 56750 ye aldık bunu

1,2 tsi şu anda 110 bg zaten . 85 km 500 km civarı gelince bi yoklama yapmayı düşünüyorum.

tatmin olurum heralde. İzmirde nerede yapılır bu yazılım aceba ?

Servisin ismini unuttum bir türlü aklıma gelmiyor ama yerini tarif edeyim. Bornova'dan Ağaçlı Yol'a gircen, yolun yarısından sonra sonuna doğru solda görücen artık, ya da sorarsın oralarda. 2012 yılında 1.4 tsi için yazılım sormuştum. Yazılımın İngiltere'den geldiğini, 35 beygir güç verdiğini söylemişti, 1000 tl fiyat vermişti. Artık ne kadar doğru 35 beygir kısmı bilemiyorum. Ancak bu tür performans artırımları, tokr da artacağı için aslında ekonomik kullanımı kolaylaştıran şeyler. Sakin kullanımda daha erken vites değiştirir daha az yaktırırsın.

DKN

cam film demişken, geçen sene yasak kalktı gibi şeyler söyleniyodu son durum ne oldu biliyomusunuz

Ön cam hariç sıkıntı yok filmlerde.
Görüşü etkilediği için ön cam kusur olarak sayılıyor.

Yazilim ing ten geliyorsa en ufak sorunda yapan yer mudahele edemez. Dedigim gibi fisi tak yazilimi yukle gerisine karisma mantiginda is yapan yerler degil de custom yazilim da yapabilen,ecu ya mudaheleden anlayan yerlere gitmek lazim.

Film konusuna gelirsek, on cam haric tuvturk muaynesinden hafif kusurla gecersiniz ama polis durdurup yine ceza yazabilir. :)

Son düzenleme:
Yazilim ing ten geliyorsa en ufak sorunda yapan yer mudahele edemez. Dedigim gibi fisi tak yazilimi yukle gerisine karisma mantiginda is yapan yerler degil de custom yazilim da yapabilen,ecu ya mudaheleden anlayan yerlere gitmek lazim.

Film konusuna gelirsek, on cam haric tuvturk muaynesinden hafif kusurla gecersiniz ama polis durdurup yine ceza yazabilir. :)

arka camlara be bagaj camına bende cam filmi yaptırmak istiyorum.

Cam filminin ömrü nedir aceba?

Çünkü arabayı bi 5 yıl kullanmak istiyorum en az

Ne alırsam stock olacak, sadece film çektiririm camlara o kadar.
Egzozlu motor bile almadım bugüne kadar.
Haz etmiyorum bi çok sebep var..
ilk alan arkadaşa hayırlı olsun
sonra sizinle kafalar aynı stock olacak sadece film çektirilecek bütçe uygunsa direk karartılmış cam bile takılabilir
film konusuna niye takılıyorum dersen yazın ortasında civicle 700 km yapınca ön camdan kırılan güneş ışınları her türlü bunaltıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar