Seat Leon FR STAGE 2

Merhaba Motorsiklet forumu bugun size Leon FR Stage 2 yı tanıtmak istiyorum

Araba ve video hakkında ne düşünüyorsunz ?

Araba'dan çok anlamam , bir dönem araştırır iken, bilhassa bu Leon serisinin Apaçi otosu oldukları her forumda yazılıyordu, birde Wv Scirocco'nun.

Ne'mi düşündüm benlik değil bu model , oto bile olsa rüzgarı hiss etmeliyim, belki bir cabriolet coupe sport isterdim ,videosunu kendim çekerdim. ( hayal mkme no:346.785.)

Araba'dan çok anlamam , bir dönem araştırır iken, bilhassa bu Leon serisinin Apaçi otosu oldukları her forumda yazılıyordu, birde Wv Scirocco'nun.

Ne'mi düşündüm benlik değil bu model , oto bile olsa rüzgarı hiss etmeliyim, belki bir cabriolet coupe sport isterdim ,videosunu kendim çekerdim. ( hayal mkme no:346.785.)

Merhabalar , apacı arabası olup olmadı sahibine kalmış bence güzel ince modofıye dokunuşları iyle hem leon hem sirocco cok guzel bir araç olabılıyor. Tabi cok ters örnekler de ülkemızde mevcut :)

Merhabalar , apacı arabası olup olmadı sahibine kalmış bence güzel ince modofıye dokunuşları iyle hem leon hem sirocco cok guzel bir araç olabılıyor. Tabi cok ters örnekler de ülkemızde mevcut :)

Dediğim gibi otomobilden anlamıyorum, haklısınız tabii, yinede siyah cabriolet coupe ( hayal mkme no: 346.786 )

videolar güzel =)

arada kaçırdıklarım olunca kanalından hemen izliyorum :cat:

Kaslı araba görmek daha hoşuma gidiyor leon a ısınamadım o yüzden :)

izmiri izlemeside güzel :) :thumleft:

Gene güzel bir video araçtaki ince modifiyeler ve egzoz sesi gayet iyi

video başarılı olmuş

bence yeni leon led ve spor paket ile çok şık klas bir araç, kendi sınıfında rakipsiz bile diyebilriz

Motosikleti
BWS 100
Araç video güzel. Eline sağlık.
Yalnız bu aracı denizlide gördüm heralde bir kaç gün önce. :) 35 kan dı onun plakası. aynı renk aynı kasa da son haneleri hatırlamıyorum işte.

Benim fikrim;
Klasik 4 silindir seri üretim sıradan bir araba işte. manken gibi araba yani. dışı dolu içi boş(teknik anlamda) :p
videodaki araba bir RX-8, bir m3, m5, bir mustang veya skyline olsaydı işler çok daha değişirdi tabi.
bu arabaların üretimindeki ana maksat az yaksın, tipi güzel olsun, vergisi az olsun v.s yani çoğu insanın ''default'' beklentileri :p

bu seri üretim 4 silindir sıradan arabaları alıp bi' ton yükleme yapsan, turbo v.s bassan da eşek gene aynı eşek. değişen pek bir şey olmaz. en fazla top speed, hızlanma artar buna mukabil motor erkenden biter falan.

ha aracın dışı güzel mi güzel tabi orası ayrı

Son düzenleme:
Cupra olsa anlarım da fr alt tarafı. Hiç sevmiyorum böyle süslü ama boş arabaları. Bi de tanıtmamışın göstermişin sadece. Ama güzel video olmuş eline sağlık :)

Cupra olsa anlarım da fr alt tarafı. Hiç sevmiyorum böyle süslü ama boş arabaları. Bi de tanıtmamışın göstermişin sadece. Ama güzel video olmuş eline sağlık :)

Gözüm, boş dediğin arabanın düz vitesi 140 beygir, dsg alırsan 150 beygir. Boş böyle mi oluyor? :)

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Valla ben pek pok atamayacagim arabaya çünkü çok zengin olmadigimizdan, bütçemiz ancak böyle ucuz arabalara yetiyor.
Yani gözümüz baska modellere kaysa da bütçemiz, Leon gibi, Bmw 3 ya da Mercedes C serisi gibi passat gibi ucuz arabalara ancak elveriyor.
Neyse ki arabaya pek hevesim yok o nedenle çok da dert etmiyorum ama bizim binebilecegimiz arabalarin bunlar oldugu gerçegini de kabullenmek zorunda kaliyorum.
O nedenle waawww süper araba deyip geçiyorum yapacak baska bir sey yok.:)

Valla ben pek pok atamayacagim arabaya çünkü çok zengin olmadigimizdan, bütçemiz ancak böyle ucuz arabalara yetiyor.
Yani gözümüz baska modellere kaysa da bütçemiz, Leon gibi, Bmw 3 ya da Mercedes C serisi gibi passat gibi ucuz arabalara ancak elveriyor.
Neyse ki arabaya pek hevesim yok o nedenle çok da dert etmiyorum ama bizim binebilecegimiz arabalarin bunlar oldugu gerçegini de kabullenmek zorunda kaliyorum.

Yukarıda mesajı bulunan forumdaşın, lince uğramasına gönlüm razı gelmediğinden mütevellit :p , Horuzları ile namdar , hatta velakin internasyonel tanımda horuz ile sign edilen France'de yaşadığını belirtmek istedim, sonrası sizin bileceğiniz iş artıkın.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Abi mesajın içindeki mizahi yaklaşımı bulup çıkarttım,
Bulamayanlar için projektör benden.

Bu arada Ducati yapmışız,
Hayirli olsun :rendeer:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Bu arada Ducati yapmışız,
Hayirli olsun :rendeer:
Eyvallah.
Aslında panigal vardı.
Yengen,
altında çocuk motoru gibi duruyor diye diye soğuttu sattım.
Sonra fark ettim ki benim en hoşuma giden ( tip olarak) eski seri.
Tek kusuru egzozlar çok kötü duruyor.
Eğer kuyruğun altına sığdırabilecek bir alternatif bulursam deymeyin keyfime.
Dipnot : Çıkarttığın mesaj aramızda kalsın:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar