se®endepity

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben olayın espirisindeydim ancak ciddiye alındığını görünce üzüldüm sadece....

Bizim derinlere degil görünen kişilere ihtiyacımız var.Hayaletler motorcuları bir arada tutamaz, hayaletler motorcuların hakkını savunamaz, hayaletler organizasyonlara katılamaz vs... vs....

Kim oldugunuzu bilmiyorum ama istanbul Ankara İzimir vs... gibi şehirlerdeyseniz bu derinlik şaçmalığı yüzünden organizasyonlara katılmamanız büyük yanlış. zaten şurda kaç kişiyiz birde bu derinlik olayına giriyorsunuz.

Amacınız sadece gizlenmek ise neden mt'ye üye oldunuz evde otururkende derin olabilirdiniz siteye üye olmanıza hiç gerek yoktu. En derin üyeler siteye üye olmayıp dışardan takip edenlerdir.
Bence mt'nin imkanları dahilinde gezilere katılan üyelere ihtiyacı var.

not:Sözlerimde polemik yaratacak birşey yok cevap yazacaksanız lütfen buna göre yazın. Sadece düşüncelerimi söyledim ve bunuda belli bir seviyede söyledigime inanıyorum.

elint arkadaş biraz haklımı:silent:
Bu sohbet bir affedersiniz geyik sohbetine dönmüş mü:silent:
motosikletiniz nedir, ne almak istiyorsunuz, ne sorununuz ya da yaptığınız nasıl bir geziyi paylaşma niyetinizdesiniz:silent:

elint arkadaş biraz haklımı:silent:
Bu sohbet bir affedersiniz geyik sohbetine dönmüş mü:silent:
motosikletiniz nedir, ne almak istiyorsunuz, ne sorununuz ya da yaptığınız nasıl bir geziyi paylaşma niyetinizdesiniz:silent:

haklıdır arkadaşlar elint da haklı kimi de biraz espri çok mu rahatsız etti sizi :silent:
motorum var kaskım dizliim montum var bana yetiyo şimdilik tabi ki motorda son nokta diil çoookkk istediim bi model var onu da siz bulun çünkü .... işte derinlik hadi kolay gelsin :queen:

Süper Moderatör (BBRR)
konu amacını aşmıştır..arkadaşa tekrar hoşgeldin diyoruz umarız derin derin kalır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar