se®endepity

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aktif (Online)

Üyelik tarihine bakılırsa pekte yeni gelmişe benzemiyorsun:p

Hoşgeldin. Kalıcı olman ve arada sırada mesaj yazman dilegiyle:p:mrgreen:

hoşbulduuuummmm :rendeer: önce bi inceledim sizi kimsiniz ne konuşuyosunuz ortam nasıl beendim ve tanışmak istedim bi mahsuru yoksa elint :p

Bunların hepsi 1 senede oldu yani :mrgreen:
Şaka bir yana hoşgeldin sefalar getirdin kardesim.
Herşey gonlunce olsun...

bazen ömür yetmiyo insanları tanımaya 1 sene bişi diil ki :p evet watercolours bildin sen sessiz ve derinden en derinlerden yaptım analizinizi :cat:

Biliyorum, ekibimle yaptığın analizleri inceledik, ipuçlarını sen ulaşamadan yokettik. Burada bizden derin yok, böyle biline :p.

ben ulaşmam gerekenlere ulaştım bile sizin ruhunuz duymadı artık çok geç herşeyi biliyorum :p

kavga izlemeyeli uzun zaman olmuştu:mrgreen:
hadi bakalım hanginiz daha derinsiniz:p:mrgreen:

Kim olduklarını sormayacağım, çünkü biliyorum :p. Gözümüz üzerinde olacak.
Tekrar hoşgeldin :).

kavga etmeye gelmedim ki üzgünüm elint sevindiremicem seni :) beni sadece gördüünüzü zannedersiniz watercolours :) hoşbuldum tekrar :rendeer:

Sen bizi izlediğini zannedersin, oysa o anda biz izleniyor görünüerek seni izliyoruzdur :).
Elint, derinlerde kavga yoktur yerüstü gibi :). Biz yokeder ve kayboluruz. Kavga gürültü yok yani, temiz iş :queen:.
Neyse, kimin daha derin olduğu belli (Ben ben ben ben) onun için tartışmaya gerek yok. görüşmek üzere depity :).

varlıımdan habersizken nasıl izliyordunuz acaba :p dipsiz kuyudan sesleniyorum görüşmek üzere watercolours ve mt :)

sırlar dünyasına hoş geldiniz..bu şifreler gizemler bizi yorar be kardeşim..hoş geldin sefa geldin..

"ELINT","watercolours" naaaptınız kardeşler.Arkadaş ancak yazmaya karar vermiş,kaçmıştır O:mrgreen: Neyse! Hoşgeldin "serendepity"....

hoşgeldin aramıza.eski üyesin ve analizlerin eni doğru kapıya yönlendirmiş.yani teprikler.doğru yerdesinnn

kaçmadım izliyorum sizi bi yerlerden :p yormayın kendinizi şifre çözmeye çalışmakla zamanla anlarsınız siz de :) ben kim miyim :) izleyin ve tanıyın açıklama yapmaya gerek yok :rendeer:

Sen bizi izlediğini zannedersin, oysa o anda biz izleniyor görünüerek seni izliyoruzdur :).
Elint, derinlerde kavga yoktur yerüstü gibi :). Biz yokeder ve kayboluruz. Kavga gürültü yok yani, temiz iş :queen:.
Neyse, kimin daha derin olduğu belli (Ben ben ben ben) onun için tartışmaya gerek yok. görüşmek üzere depity :).

derin water nerelerdesin sesin soluğun çıkmıyor :p

hoş gelmişsin yeni arkadaş :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar