A administrator Katılım 5 Ara 2005 Mesajlar 0 2 May 2014 Konu Yazar #1 sdkdgny adlı kullanıcı birden fazla üyelik kullanıyor olabilir! Sado39 ve sdkdgny aynı bilgisayarı kullanıyorlar, bir açıklama bekleniyor!
sdkdgny adlı kullanıcı birden fazla üyelik kullanıyor olabilir! Sado39 ve sdkdgny aynı bilgisayarı kullanıyorlar, bir açıklama bekleniyor!
S sdkdgny Katılım 9 Eyl 2012 Mesajlar 2 2 May 2014 #2 administrator' Alıntı: sdkdgny adlı kullanıcı birden fazla üyelik kullanıyor olabilir! Sado39 ve sdkdgny aynı bilgisayarı kullanıyorlar, bir açıklama bekleniyor! Genişletmek için tıkla ... Şifresini ve e-mail hesabımı unuttuğum bu hesabımın şifresini hatırladım. Bu (sdkdgny) hesabımın kapatılmasını talep ediyorum.
administrator' Alıntı: sdkdgny adlı kullanıcı birden fazla üyelik kullanıyor olabilir! Sado39 ve sdkdgny aynı bilgisayarı kullanıyorlar, bir açıklama bekleniyor! Genişletmek için tıkla ... Şifresini ve e-mail hesabımı unuttuğum bu hesabımın şifresini hatırladım. Bu (sdkdgny) hesabımın kapatılmasını talep ediyorum.