Scoter üzerinde 5 kişilik yolculuk!

kodlarda sorun çıkmış.2 adet http görünce doğal olarak açılmıyor tabiki.:)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Motor da kinetix....... Ah ah...Çaldılar kinetix imi...:pr:

Ahdım var... Gene alıcam....:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah akıl fikir versin ne diyeyim

bizde arkadaşla benim bianchiye 2miz bindik o eline bitahnebende ayaklarımın arasına 2 tane damacan sıkıştırıp gitiştik tehlike ama su olmadanda yaşam olmuyo

resimi göremedik ama burası türkiye..yaparlar abi.beş kişide binerler altı kişide...adamlar motosikleti otomobil yerine kullanıyorlar..sonra allah göstermesin kazalar ve can kaybı....

her zaman dediğimiz gibi, motosiklet insanların kaynaşmasını sağlar. bakın nasıl kaynaşmışlar yanlışsam düzeltin :)

bizim rekorumuz asya üstünde 4 yetişkin yandan sepetlide 9 kişi :p

szr

Eğitimsizlik ve ekonomik şartlar ve biraz da Türk insanının vurdumduymazlığı bu işe eklenince oluyor bu tip durumlar ;eleştirmektenden ziyade bu insanların bilinçlendirilmesini tetikleyecek organizasyonlar gerekli ve ekonomik olarak daha güçlü bi ülke olmamız gerekiyor..

bende 5 kişilik başka bi aile gördüm,
yine bi scooter, ama çin işi scooter,
mendereste gezintiye çıkmışlardı,
ne yalan söliim çok üzüldüm, gülemedim görünce :cyclopsan:silent:
tahmin ettim ki maddi imkansızlık, araba alamamışlar :pale:

2 3 milyarada ufak eski arabalar var o scooterden bin kat daha iyi ve güvenlidir.Erkek adam karısını çocuğunu böyle rezil etmemeli.

cahillik işte birde ufacık çocukları bindirmişler yazık valla, ben böyle birisini görünce hop napıyon sen kardeşim diyorum böyle binilirmi motora diyorum ama adamlar umursamıyor bile :pr:

asm

gülünecek bir yanı yok bencede,zaten çokta ayıla bayıla binmiyorlardır,ne yapsın garibanlar

savunulacak bir yanı yok elbette

ama mynet'te yorum yapan bir arkadaş demiş :

"....scooterdan indirip basacaksın dayağı"

o onun sorunu değil mi sana ne yani! inidirip konuşacaksın güzelce...

dikkat ettimde bu tarz çok kişi binenlerden hiç kaza haberi gelmedi,kaza yapanlar hep süratli,dikkatsiz kullananlar

eğitimli kişilerin hız konusunda kendilerini kaptırmaları ya da vs. konularda taviz vermeleri eğitimli olmalarını ne derece önemli kılıyor acaba :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar