Scoter Motor

Arkadaslar Bi Müşterim De 2007 Model Bisan Lifan 2000 Km Buldum Yurtdısına Gidip Geldiginden Sıfır Almıs Binememis Ben Almak Istiyorum Ama Scoter Motorla Istedigim Zaman Isttedigim Yere Diyelimki 70 Km Bir Uzaklıga 2 Kişi Gidebilirmiyiz? Fiatınıda 1250 Dedı Aslında Nıyetım Vitesli Bulmak Ama Scoterda Temiz Daha 2000 Km Ama Kafama Takılıyo Işte Bu Ilk Motorum Olacagımdan Sorun Yapıyorum Vitesli Olsa Dahamı Güzel Olur Sizce şimdiden Tskler

uzun yoluda kullanıcaksın azcıkda rahat weya hızlı gıdmek ıstersen witesliyi öneririm sana ben aldım gayetde memnunum witeslıyi iyiki tercih etmışım dıorum:)karar senın yınede bana sorarsan vitesli al pişman olmazsın derim :cat:

Tsk Ettim Hepinizede
Bu Motor Bi Müşteriden Alacagımda Ucuza Kapatacagım Daha Dogrusu Vede Az Kullanılmıs Daha 2000 Kmde Bencede Vitesli Motorlar Güzel Ama şimdi Nerden Baksan Saglamı 2000 Tl Ama Ben Bu Scoteri 800-850 E Baglıyacam

ha bide deryali bey ben ankaradan motoru alinca bende gezilere katılabilirmiiyim sizinle

Son düzenleme:
Katılırsın tabi neden olmasın. Her zaman bekleriz bizi takip et.
Ehliyetin var mı ?

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
parana yazık yatırma o motora istersen git mağazadan al yazık

(bkz:çinliler)

ehliyet yokda alacam

satoyama neden bak deryali beyin varmis gayetde mennun

Son düzenleme:
Yanlız tabi Akkuslu scooter var scooter var.

Benim motor 150cc ancak japon Honda Dylan. 5.500 ytl ye almıştım.
karbüratörlü ve su soğutmalı

Bisan' nasıldır bilemiyorum. onuda forumu didik didik edip bulabilrisin.

Son düzenleme:
arkadaşım kötülemek gibi olmasın ama ben bisanlar kadan dandik bi motor görmedim çinlilerin arasında en kötüsü diyebilirim bizim arka da bi adam aldı ağır da değil 75 kg adam 1ooo km olmadı adam 3 kere koltuğunu değiştirdin zırt pırt kırılıyo sonra adam 10.ooo lere yaklaştı değiştirmediği parça kalmadı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar