Scorpion EXO 900 AIR Çene Açılabilir ve değişebilir kask

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Scorpion markası, kask modellerinden Exo-900 AIR ile üç farklı kask tarzını tek model de topladı. Exo-900 AIR modeli ile kaskınızı kapalı, yarı açılır ve tam açılır şekilde kullanma şansına sahip olabilirsiniz.

Kaskın Özellikleri:

SCORPION EXO 900 AIR ÇENE AÇILABİLİR VE DEĞİŞEBİLİR KASK (TRANSFORMER)

AIRFIT CONCEPT; Helmet Pump, sadece Scorpion Exo nun sağladığı bu imkan ile yanak pedi kaskın yüzünüze ve boyun bölgenize mükemmel uyum sağlamasının yanında üstün bir sessizlik sağlar.

Thermoplastik Kabuk; Sessiz, aerodinamik direnci rüzgar tünelinde dizayn edilerek konforu arttırılmış. Çenede de EPS köpük ile ekstra koruma sağlanmıştır.

SpeedView : UV400 onaylı güneş vizörlü,

Kaskla beraber 1 adet boyalı güneşlik siperi gelmektedir. Bu siperlike açılabilir olan kaskınızı çok kısa sürede ECE onaylı, açık ve güneş gözlüklü ikinci bir kaska sahip oluyorsunuz.

EverClear; buğu önleyici vizör, optik olarak düzgün görüş sağlar, üstün buğu önleme özelliği, çizilmeye dayanıklı sertleştirilmiş dış yüzey (tüm vizörler Kanada malıdır.)

KwickWick; nem emme ve çabuk kuruma özelliğine sahip, tamamen çıkartılabilir ve yıkanabilir iç astar ve yanak pedi.

Havalandırma sistemi; her biri tek tek açılıp kapatılabilir, 3 adet hava girişi.

Nefes yönlendirici (Breath deflector); Buğu önleme performansını arttırır.

Çene kaplaması; çeneden girecek hava akımını azaltarak konfor sağlar.
Mikrometrik ayarlanabilir ve çabuk çıkartılabilir çene bağlantısı.
XS den 3XL'e kadar 7 farklı büyüklük, iki farklı kabuk boyutu.

ECE 22.05 standartlarına uygunluğu TÜV tarafından onaylanmıştır.

Scorpion EXO 900 AIR modeli Türkiye'de Motomax Firması tarafından satılmaktadır.

exo_helmet.jpg

Fiyat bilgisi için: http://www.motomaxonlineshop.com

Ekli dosyalar

• scorpionair.jpg
    scorpionair.jpg
    9.9 KB · Görüntüleme: 10,704
Son düzenleme:

MkD

msnye mail gelmiş şimdi açtım bu kaskın tanıtımı
aklıma geldi scorpıon nasıl bir markaymış diye sorayım diye düşünüyordum siteye giriş yaptım bir baktım burdada var yeni konusu iyi oldu kısaca :mrgreen:

ne güzelmiş 3 çeşit oluyor fln dedim ama sonra çenesiz olan pek güvenli değil öyle bir sorun var fiyatında başka kasklar da düşünülebilir zannedersem

Bildiğim kanada malı olduğu.Piyasaya yeni girdi.Motomax da bulabilirsiniz.

Kasklar çinde üretiliyor, vizörleri kanada malı ama kaskları çok kaliteli...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hiç te ucuz değil... O paraya ne kasklar var... Üstelik çin yapımı.... :farao:

499 TL fiyatı, indirimsiz. Bu kaskta güzel bir indirim olursa almayı düşünüyorum. İndirim bekleyenleri görelim :)

Evet kullanan arkadaşlar varsa bilgi verebilirmi lütfen bende bir tane full face almak istioyurm ama bilgim yok pek 200 verilirmi yani bu kaska ?şimdiden teşekkürler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Fuarda EXO1000 bakındım ama ne yazıkki göremedim. Uzun zamandır ilgimi ekiyor bu kask.

Exo 400 lerden bahsediyor arkadaş, Motomax ta 199 TL ye satılıyor, yurtdışında 150 $dan aşağı yok, çene rüzgarlığıda veriyorlarsa ( ben ekstardan aldım ) kaçırmayın..

Evet arkadaşım sağol cevap verdiğin için ben full facede diğer modellerede baktım onlardada fiyatı 200 olan vardı onuda sormştum teşekkürler

ALO MOTOMAX BANA EXO 750 M BEDENİ 370 YERİNE 300 SAY.(NE DE OLSA SPONSORUMUZSUNUZ) AYRICA BU KASK STOKTA YOKKEN 300 DÜ BEN O FİYATTAN İSTİYORUM İŞTE YAP Bİ GÜZELLİK BANA. TAKUMADAN DA MEMNUNUM(MÜŞTERİNİZİM BAK:p

http://www.motomaxonlineshop.com/main/scorpion_exo750air_battle_lord_siyah_kapali_kask-612-0-72.html

750_battlelord_noir.jpg

KEVLAR-FİBERGLASS KOMPOZİT
VİZÖR KANADA MALI
YURTDIŞINDA KULLANANLAR MEMNUN
CLOSEOUT FİYATI BU CİVARLAR SAYILIR

MT ÜYESİYİZ ARTIK YAPIN BİR GÜZELLİK(ÖZELİMDEN MESAJ ATMANIZ YETERLİ VEYA SİTENİZE ÜYEYİM BİR ALO DEYİN TAMAMDIR

Bugün motomax tan bu kasktan (EXO 900 AIR TRANSFORMER) aldım. 550TL 8 taksit card finans la.
Vizörleri gerçekten çok temiz görüş veriyor. Hava soğuk olmasına rağmen uzun süreli hohlamalarımda bile buğu yapmadı. Air pump ını şişirdikten sonra kask içinde az olan gürültü seviyesi biraz daha azaldı. Yanaklarımın alt yanlarından yumuşak bi baskı ile başıma daha sıkı bir şekilde oturdu. Havalandırmaları açmazsanız hiç rüzgar girmiyor. Sanki arabada gibi hissettim. Güneş vizörü çok koyu tonda değil. Görüntü kalitesi süper.

Yazlık aparatını takmak için çene kısmını komple söküyorsunuz. İki kişiyle söküm işi daha pratik oluyor.

Bütün gün başımdaydı, düşünenlere tavsiye ederim.

Exo 700 ve Exo 400 de yok air pump. Exo 750 - 900 - 1000 modellerinde var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar