Evet dostum aynı soru benim de kafamı karıştırmakta,69 fiyatlı olan uvex bildiğim kadarıyla konu sahibi arkadaşın tanıttığı kaskla aynı sınıfta.Yurt dışında da fiyatları benzer zaten.Ben 149'a uvex 525 düşünüyorum,fiyatına göre mükemmel bir kaskmış gibi duruyor.Oldukça da hafif.Kullanan varsa görüş bildirmelerini bekliyorum.agv k2 kullandım, ses alıyordu
lazer lz6 quasarım vardı, çok rahatsız bir kasktı.
nolan 62 kullandım ama büyük beden kullandığım için görüş belirtemiyorum.
şimdilerde kaliteli ama uygun fiyatlı kask arayışındayım. uzun süredir devam eden araştırmalarımdan sonra hala kararsızım
uvex alman malı olup çok kaliteli bir kaskmış. bu modeli almayı düşünüyorum ama hakkında hiçbir bilgim yok. hafif ve polikarbon olması da tercih sebebim
http://www.motomaxonlineshop.com/main/uvex_boss_525_kapali_kask-1292-0-124.html
şimdi bu fiyat indirimi ile ilgili kafamda 2 soru işareti var
1- kaliteli diye bildiğimiz kask markaları çinde üretim yaptırıp ucuza malediyor ama kaliteden taviz mi veriyorlar, piyasada prestijli markaların çin üretimleri dolaşıyor mu?
2- motomax nasıl bu kadar uygun fiyatlı satabiliyor?? kasklarda bi sıkıntı mı var?
69 olanı artçı kaskı niyetine alırsın,kendin de bir 525 alır geçersin diye düşünüyorum.Yanlış anlamayın artçıma gerektiğinde kendimden daha fazla değer veririm,o bana emanettir ama önüne gelen binmek isteyince iyi kask çöpe atılan paraya dönüşüyor.Sürekli bir artçım yok yani.Ki 69 olan da oldukça kaliteli bir kask anladığım kadarıyla.