Benim şu ana kadar edindiğim izlenime göre LS2 ile kıyaslanamayacak kadar kaliteli bir kask.
Daha öncede belirttiğim gibi Ls2'de yoldaki toz toprak bile kaskın içine doluyordu. O konuda scorpion başarılı.
Ben hala kendi yaptığım aeroskirt yani çene altı rüzgar aparatını kullanıyorum.
Ebayden takipte ediyorum bir yandan, orijinal scorpion aeroskirt aparatını uygun fiyattan bulursam alacağım.
Tek olumsuz sayılabilecek yönü (bu bir çok kaskta az çok var), içine aldığı rüzgar sesi daha az olabilirdi. Ama buna rağmen Ls2'den kat kat daha az rüzgar sesi alıyor.
Bu problemide (eğer problem sayılırsa tabi) ben kulak tıkacı kullanarak çözüyorum. En kaliteli, yüksek fiyatlı kasklarda bile kulak tıkacı kullanılması zaten tavsiye ediliyor.
Bu küçük detay haricinde gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.
Fiyatı şu anda kampanyada sanırım, 3 tane renkte indirime gidilmiş, diğer renkler yine 199,90 lira. Muhtemelen ellerinde yüksek miktarda stoklu kalan, kaskları tüketmek için yapılmış bir kampanya olabilir.
İndirimli ürünlerin, üretim tarihi eski olabilirmi diyede bir soru aklıma geliyor ama ben kaskı alırken kutunun hiçbiryerinde tarih dikkatimi çekmedi. Yani tarih neresinde yazıyordur emindeğilim.
Ben kaskı alırken, kırmızı rengide denemiştim (o zaman fiyatta indirim yoktu, kırmızı olanda 199 liraydı) benim aldığım sonic modeliyle bu kask arasında renk hariç bir fark yok.