ScooterMod Ramzey 125cc

arkadaşlar kendi çapımızda modifiye ihtiyacımızı tatmin etmeye çalışıyoruz bu konuda sizinde yorumlarınızı bekliyorum,tavsiyelerinizi de tabi.Şimdiden teşekkürler

angel eye kit uygulaması

Plaka kenarlarının iptali

Yan çıtaların siyaha boyanması,sağ ve sol sinyalin turuncu olan rengi beyaza çevrilmesi

Koruma iptali ve Egsoza Çift Renk Uygulaması

Xenon kit uygulaması

Umarım Beğenirsiniz Devamı gelecek...

Guzel ama şu ramzey yazılarını sokersen dahada super olur :cat::cat::cat:

Eline sağlık güzel olmuş benim motorada angel eye takıcaktım ama sonradan vazgeçtim zaten farların içi gözükmüyor :queen:

CBA

kazasiz belasiz kardes guzel olmus yalniz ramzey stickerlarini sok bencede.

Eline sağlık güzel ve abartısız olmuş. Yakışmış.:cat:

teşekkür ederinm arkadaşlar ramzey stickerları şu ana kadar gözüme hiç çarpmamıştı bunu düşünecem en kısa zamanda

domateslere gelince ben onları xenonun kristal ışığıyla yetiştiriyom:D organik domates

Motorunuz hakkaten çok güzel olmuş, yakışmış,tam kıvamında olmuş belli baya emek var üzerinde sizde bu işlerden anlıyosunuz heralde biraz

Motosikleti
ZX12R
güsel olmuş...eline saglık..:wiinkk:

allah racıng nasip etsin..

valla kendi çapımda filan demişsin ama mis gibi olmuş illa kusur alranması gerekirse yandaki grenajlarda bulunuan siyah alevleri pek tutmadım.

arkadaşım koltuk altına araba çakmağı takarsan bayağı işine yarar diye düşünüyorum en azından seyahatte telefn falan şarj edersin sigaranı yakarsın pasific 125te vardı benim :) bide ramzey yazılarını sökersen daha çok yakışır emeğine sağlık güzel olmuş dewamını bekliyoruz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar