Scootermi Viteslimi..? Neden Scooter ? Neden Vitesli ?

Beyler Selamlar merak ettim Sizin tercihiniz Scootermi Viteslimi Ben şahsen Vitesi Tavsiye ederim Neden mi yüksek cc motorlar Vitesli tabiki Aynı zamanda En hoşuma giden tarafı yarım debriyaj ile Fırlatması..:queen:
Evt tercihler Lütfen :):)

:D Başka türlü ön kalkmıyor diye Güzell :D:D
bence şehir içide Vitesli daha atak buldugun bi araya debriyajı sıkıp Bırakıyosun pat ordasın ;)

Yamah Xmax 250 ile hem şehirde hem de şehirlerarası yollarda rahat ediyordum. Vitesli şehir dışında iyi tabii, ama şehirde scooter pratikliğine ulaşamıyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yoğun trafikte vites derdiyle uğraşmadığın için scooter :)

Herdaim vitesliden yanayım. Amada scooterda çok kolaylık sağlıyor göz ardı etmemek lazım... :)

öncelikleeeeee scooter da vitesli bir motosiklettir. bunlarda otomatik vites var. sadece geçişler hıza göre ayarlanıyor. otomatik vites mi manuel vites mi dersen, eğer kalabalık bir şehirde yaşıyorsan, otomatik vites oldukça avantajlı olur. hem sağa sola bakarken, bir de vites derdiyle uğraşmamış olursun.uzun yol için de eğer makinan sağlam bi makinaysa (burgmann gibi) yine otomatik vites avantajlıdır. fakat daha küçük cc li bir motorun varsa, risk alırsın (örneğin sollama yaparken). çünkü manuel vitesli motorda hız yükselme eğrisi, otomatik vitesliye göre daha idealdir.çok daha rahat sollama yapabilirsin. eğer otomobil kullanıyorsan, bu mantığı taha iyi anlayabilirsin

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aslında normalde 250cc su soğutmalı bir scooter fazlasını aramayan ve hiçde aramayacak bir insanın her yol şartında otoban da dahil çok zor arazi şartları hariç bu kişiye yetecektir ancak motosiklet sevdalısı olan bir insan için scooter sadece ve sadece bir 'duraktır' eninde sonunda duraktan sonra vitesliyle yola devam edilecektir
bu düşüncem kişiye göre deyişir tabi
ben onsenedir motosiklet sahibiyim yaş 29 artık vitesli kullanmak istiyorum ancak motosikletimide çok seviyorum yani hepsinin kendine göre artıları var

ben istanbul trafignde Vitesli Ybr ile çalıştım ( Trafik muamele Müşavir) işi yaptm birşeyden eminim benm kesnliklee en baba trafikte bile tercigin vitesliden ya scooter ile her kalkısın sanki bi dert gibi bunlarda Dbriyajı bırakıcan kalktı. Kuryeciler bilir ,) ,) Gunde 200 300 Km yaptıgım hatta 400 yaptıgımı bılırdım...

vitesli tabiki motor sürdüğümün farkına varıyor ve zevk alıyorum. motor kullanmaya baslamadan öncede otomatik vitesi sevmezdim arabada yani vites debryaj olucak. herkese tavsiyem deneyin memnun kalıcaksınız:) otomatik vites bayanlar için tasarlanmış dicem şimdi ama yok demiyorum:) bu kadar otomatik vites kullananın arasında:) daha gencim görüceklerim var:)

evet viteslinin zevkini almış bir kullanıcımız :D:D Konusmasından dolayı teşekkür ederiz..! :D:D

ben scooterde kullandım ama vitesli bir motorun zevki bir başka oluyor.

Valla ben bi hevesle scooter aldım ama 4 ay sonra pısman oldum.Gercı 400cc 500cc 650cc scotter lar ıcın gecerlı degıl bu onlarda emınım muthıstır.

valla bende 6 ay oldu pişman oldum schooter aldıgıma.. ama şehir içinde çok rahat.. vitesli ile dur kalk zor oluor.. uzun yolda mutlaka ama mutlaka vitesli şart 2 vites olsun bizim olsun :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar